Η blogger Aylin θα σου δώσει ιδέες για το στιλ σου!

Η Aylin είναι blogger και το στιλ της θα σου αρέσει πολύ.

Για ακόμα μία φορά το Instagram έγινε η αφορμή να προσέξουμε ένα πολύ στιλάτο κορίτσι το οποίο κατάγεται από τη Γερμανία και ζει  εκεί. Μπορεί να ταξιδεύει πολύ συχνά, όχι μόνο για τις ανάγκες του blog της αλλά και γιατί της αρέσει πολύ, αλλά οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από την έδρα της, το Αμβούργο. Η Aylin König λοιπόν είναι μία fashion blogger που όπως πολύ σωστά μαντεύεις ξέρει τι σημαίνει στιλ. 

Τα σύνολά της είναι απλά γενικά, πολύ συχνά επιλέγει μονόχρωμα κομμάτια και λιγότερο printed και τα συνδυάζει μεταξύ τους με τον σωστό τρόπο. Αυτό βέβαια που θα παρατηρήσει κανείς στις φωτογραφίες της είναι τα πανάκριβα, designer αξεσουάρ που συνήθως φοράει και ολοκληρώνει έτσι κάθε σύνολό της. Τσάντες και παπούτσια με πολύ γνωστή υπογραφή είναι αυτά που συνήθως προτιμάει, ενώ σε ό,τι αφορά τα ρούχα της, είναι πολλές οι φορές που επιλέγει ακόμα και κομμάτια από high street fashion brands. 

Τέλος της αρέσει να μοιράζεται φωτογραφίες και από τον προσωπικό της χώρο, ο οποίος ναι, έχει στιλ, όπως άλλωστε και η Aylin η οποία τον έχει επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αν λοιπόν ψάχνεις ακόμα ένα  insta-crush για να πάρεις ιδέες για την εμφάνισή σου, δεν έχεις παρά να πατήσεις το follow στην Aylin. Δεν θα το μετανιώσεις, στο εγγυώμαστε!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.