Η Γαλλίδα blogger Jeanne Damas με το ατημέλητο στυλ!

Φυσικά δε μιλάμε για οποιαδήποτε Γαλλίδα αλλά για μία από τις πιο stylish εκεί έξω.

Αυτό το μοναδικό Parisian chic, για το οποίο μιλάμε και θαυμάζουμε, είναι που χαρακτηρίζει πλήρως τη Jeanne Damas. H όμορφη Γαλλίδα που έχει φτιάξει το Rouje είναι αυτή που σου προτείνουμε να ακολουθήσεις και να παρακολουθείς από εδώ και στο εξής. Η Jeanne Damas, blogger και σχεδιάστρια, κατάφερε να γίνει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον χώρο της μόδας. 

Όχι δεν έχει εκατομμύρια followers όπως η Chiara Ferragni, έχει όμως μοναδικό στιλ και άποψη, δεν είναι follower, αλλά trend setter και σίγουρα θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία αν περιηγηθείς στο Insta-account της. Εικόνες από τα ταξίδια της, ιδέες για ένα φανταστικό Parisian chic μακιγιάζ, outfits που μπορείς να αντιγράψεις με πολύ απλό τρόπο σε κάθε περίσταση και φυσικά αστείρευτη έμπνευση για ό,τι μπορείς να φανταστείς. 

Εμείς την έχουμε ξεχωρίσει για το ατημέλητο και πολύ αυθεντικό προσωπικό της στιλ, που αντικατοπτρίζει πλήρως αυτή τη φινέτσα που έχουν έμφυτη οι Γαλλίδες και που πολύ θα θέλαμε να περάσει και στο δικό μας DNA!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.