Η Gigi Hadid είναι το αγαπημένο μας super model!

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στις πασαρέλες καταλάβαμε ότι η Gigi έχει «αστέρι».

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα στη σύγχρονη μόδα. Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στις πασαρέλες όλοι τη λάτρεψαν. Δεν είναι μόνο το ότι είναι όμορφη και έχει τέλειες αναλογίες, είναι και το ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορούν να μεταμορφωθούν και να προσαρμοστούν κατάλληλα για να υποστηρίξουν οποιδήποτε συλλογή. 

Σίγουρα λοιπόν έχεις δει τη Gigi να περπατάει σε catwalks σημαντικών Οίκων, όπως επίσης θα την έχεις δει να ποζάρει και σε αμέτρητες καμπάνιες. Και όλες οι beauty lovers περιμένουν πώς και πώς τα καλλυντικά από τη συνεργασία της με τη Maybelline. Τι; Όχι;

Η Gigi είναι ένα σύγχρονο fashion icon που ξέρει πολύ καλά πώς πρέπει να ντυθεί σε κάθε περίσταση και επίσης ξέρει πολύ καλά τι της πάει και τι όχι. Δεν την έχουμε δει ποτέ κακοντυμένη και κάθε εμφάνισή της στην πασαρέλα κερδίζει μόνο θετικά σχόλια. Στις πιο πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας, όπου παρουσιάστηκαν οι συλλογές για την ερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, φυσικά ήταν εκεί. Την είδαμε να μεταμορφώνεται για χάρη του Moschino (ποιος θα ξεχάσει το φόρεμα-μπουκέτο λουλούδια;) αλλά την είδαμε και με μπλε μαλλιά για χάρη του Karl Lagerfeld και του Fendi. 

Από όλα αυτά και όχι μόνο εμείς μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Gigi είναι το αγαπημένο μας super model. Συμφωνείς;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.