Η μόδα προστάζει extreme γυαλιά ηλίου!

Ήρθε η ώρα να φορέσεις το πιο extreme αξεσουάρ της σεζόν. Είσαι έτοιμη;

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ. Φυσικά δε μιλάμε μόνο για το ότι αναβαθμίζουν το στιλ σου και τραβούν τα βλέμματα στο πρόσωπό σου, αλλά και για το ότι προστατεύουν τα μάτια σου από τον ήλιο. Μην ξεχνάς λοιπόν πως το ζευγάρι που επιλέγεις θα πρέπει εκτός από απόλυτα σύμφωνο με το προσωπικό σου στιλ, να έχει και αρκετά καλούς φακούς.

Αναρωτιέσαι τι πρέπει να φορέσεις φέτος; Η απάντηση είναι απλή. Ξέχνα οτιδήποτε basic έχεις στο μυαλό σου. Βάλε στο συρτάρι τα μονόχρωμα κλασικά γυαλιά ηλίου και τόλμησε τα πιο extreme ζευγάρια. Οι περισσότεροι Οίκοι γι’ αυτό το καλοκαίρι, προτείνουν έντονα χρώματα, περίεργα σχήματα και περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία. Και γιατί όχι άλλωστε; Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε look ενώ φυσικά μπορεί να συνδυαστεί τέλεια και με ένα οποιοδήποτε άλλο σύνολο δημιουργώντας ένα άψογο mix ‘n’ match αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξεις; Επίλεξε το χρώμα και σχήμα που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου γιατί ένα statement αξεσουάρ δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο, οπότε η επιλογή του έχει ιδιαίτερα σημασία. Τέλος αν θέλεις να κάνεις πραγματικά εντύπωση, βρες μια έντονη απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει με τα γυαλιά σου, και συνδύασέ τα δημιουργώντας μια εμφάνιση που θα θυμίζει πασαρέλα.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.