Η οικολογική γούνα είναι και πάλι τάση.

Είναι τάση και ήρθε η ώρα να τη φορέσεις, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Κάθε χειμώνα, ρίχνουμε μια διεξοδική ματιά στις τάσεις στα πανωφόρια γιατί –κακά τα ψέματα- όταν ο καιρός χαλάει και η θερμοκρασία πέφτει, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας. 

Αν λοιπόν ψάχνεις και φέτος κάτι στιλάτο και ζεστό, θα σου προτείνουμε και πάλι να επενδύσεις σε ένα μπουφάν, ή παλτό, φτιαγμένο από οικολογική γούνα. Το πιο ζεστό υλικό βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να συνδυαστεί με όλα, μιας και πλέον θα το βρεις σε αμέτρητες εκδοχές, που είναι κατάλληλες για κάθε ώρα της μέρας. Δε σημαίνει λοιπόν πως μπορείς να φορέσεις την οικολογική γούνα μόνο στις βραδινές σου εμφανίσεις. Μπορείς να τη συνδυάσεις με rock στοιχεία και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό σύνολο που δε θα περάσει απαρατήρητο. 

Θέλεις να δοκιμάσεις τα έντονα χρώματα σαν αυτό που πρότεινε ο MSGM, ή μήπως κάτι πιο basic όπως αυτό του Michael Kors; Αν δε θέλεις τίποτα από όλα αυτά, μπορείς να τολμήσεις την οικολογική γούνα και σε λεπτομέρειες, μιας και φέτος εκτός από τα πανωφόρια θα τη δεις και σε πουλόβερ αλλά και αξεσουάρ. 

Αν επιλέξεις λοιπόν κάτι τέτοιο, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου. Καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με πιο basic κομμάτια, μιας και αυτού του είδους τα παλτό, είναι αρκετά εντυπωσιακά από μόνα τους και δε χρειάζονται επιπλέον επιτήδευση. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.