Η τάση μόδας του χειμώνα αποκαλύφθηκε από την Prada!

Ξέχνα τις χάντρες, τα στρας και όλα τα υπόλοιπα γιατί κάτι αλλάζει στη μόδα και το λέει ο Prada.

Ο οίκος Prada είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Προβλέπει, καθορίζει και διαμορφώνει τάσεις κάθε σεζόν και αν ψάξεις λίγο περισσότερο το τι συμβαίνει στη βιομηχανία της μόδας, θα καταλάβεις ότι έχει ιδιαίτερο ρόλο στο πώς εξελίσσονται τα πράγματα, ακόμα και όταν φαινομενικά, τα ρούχα του δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Για τον ερχόμενο χειμώνα κάτι που παρατηρήσαμε στα υπέροχα ρούχα του είναι πως έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει έντονα ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο το οποίο δεν είναι άλλο από τα φτερά. Κουκούλες που αντί για γούνα έχουν χρωματιστά, λεπτά φτερά, τσάντες, διακοσμητικά τελειώματα στα ρούχα και στα παπούτσια είναι τα στοιχεία που έκλεψαν την παράσταση, δίνοντας έμφαση στις σιλουέτες.

Γιατί να μην τα δοκιμάσεις και εσύ λοιπόν; Και αν σου φαίνονται ιδιαίτερα βραδινά κάνεις λάθος, μιας και μπορείς να αντιγράψεις τη λογική του ιταλικού Οίκου και να τα εντάξεις και στα πιο casual σύνολά σου, άλλωστε η μόδα δεν έχει κανόνες και μπορείς να πειραματιστείς με ό,τι θέλεις.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι πως τα φτερά προσθέτουν όγκο, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα διακοσμητικά στοιχεία γι’ αυτό μη «ντύσεις» με αυτά τις «προβληματικές» περιοχές της σιλουέτας σου, μιας και το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ κολακευτικό.

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.