Πώς να φορέσεις σωστά τη νέα τάση των sock boots!

Η τάση για την οποία μιλήσαμε πριν από λίγο καιρό, έχει τα δικά της DON’Ts.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε μιλήσει για τις sock boots, τις μπότες και τα μποτάκια δηλαδή που θυμίζουν κάλτσες, ή που είναι κάλτσες, σαν ενσωματωμένες σε παπούτσια! 

Μας αρέσουν πολύ δε θα το κρύψουμε, και θεωρούμε ότι είναι μία τάση που πρέπει να δοκιμάσεις. Ο οίκος Vetements την έφερε και πάλι στο προσκήνιο (θυμίσου, ήταν in fashion και στα 1990s) και πρέπει να τις φορέσεις. Τι πρέπει να προσέξεις όμως;

Οι sock boots είναι ένα πολύ trendy παπούτσι που κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Ακόμα και αν έχεις μερικούς πόντους επιπλέον στα πόδια σου, μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την τάση. Αν έχεις μακριά και αδύνατα πόδια, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα, καθώς μπορείς να τις φορέσεις χωρίς να σκέφτεσαι το ύψος της φούστας ή του παντελονιού. Με απλά λόγια μπορείς να φορέσεις cropped παντελόνι και επίσης μπορείς να φορέσεις και midi φούστα. 

Αν οι γάμπες σου είναι λίγο πιο γεμάτες, θα πρέπει να προτιμήσεις μίνι φούστες και φορέματα και να φορέσεις μεν cropped παντελόνια, που θα σταματούν ακριβώς στον αστράγαλο, για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα. 

Τέλος το ύψος της sock boot σου είναι σημαντικό. Στην περίπτωση που έχεις αδύνατα πόδια μπορείς να φορέσεις κάθε είδους sock boots. Αν όμως θέλεις να αφαιρέσεις πόντους από τα πόδια σου και να τους χαρίσεις ύψος, απόφυγε τα μποτάκια και προτίμησε τις ψηλές, ακόμα και over the knee sock boots και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.