Σκέφτηκες να βγάλεις χρήματα πουλώντας τα παλιά σου ρούχα;

Εμείς βρήκαμε websites στα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς κομμάτια που έχεις εδώ και καιρό βαθιά θαμμένα στη ντουλάπα σου.

Σε όλες μας έχει συμβεί, να αγοράσουμε κάτι που τελικά δε φορέσαμε όσο φανταζόμασταν ή που βαρεθήκαμε πολύ γρήγορα. Κάθε γυναίκα έχει στη ντουλάπα της ρούχα και αξεσουάρ που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται και που είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Αν λοιπόν θέλεις να βγάλεις χρήματα πουλώντας όλα αυτά τα κομμάτια που έχεις αποφασίσει ότι δεν θέλεις πλέον στη συλλογή σου, υπάρχουν websites που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις με τον πιο ασφαλή και ανέξοδο τρόπο.

Thred Up

Το ThredUp.com είναι το πρώτο που θα σε συμβουλεύσουμε να επισκεφτείς. Μάλιστα υπάρχει και το ThredUp Luxe που είναι μια ξεχωριστή κατηγορία που απευθύνεται σε όσους θέλουν να πουλήσουν designer κομμάτια με σαφώς πιο μεγάλη αξία.

 

The RealReal

Το TheRealReal.com από την άλλη είναι στον «αέρα» τα τελευταία έξι χρόνια και έχει γνωρίσει πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, έχοντας τεράστιο traffic με χρήστες από όλο τον κόσμο. Αρκεί να σου πούμε μόνο ότι το 80% των αντικειμένων που βρίσκονται στις σελίδες του καταφέρνουν να πουληθούν σε λιγότερο από έναν μήνα.

Poshmark

Τέλος το Poshmark είναι μία εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου και να αναζητήσεις χρήστες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτό που για σένα είναι άχρηστο πλέον. Φαντάσου ότι μέσα είναι εγγεγραμμένοι περίπου 1.5 εκατομμύρια χρήστες.

Φυσικά σε όλα αυτά εκτός από το να πουλήσεις τα δικά σου αντικείμενα, μπορείς να αναζητήσεις και άλλα που ψάχνεις και είναι second hand, οπότε θα έχουν σαφώς χαμηλότερη τιμή από ότι αν τα αγοράσεις ολοκαίνουρια από ένα luxury e-shop.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.