Τα beauty resolutions για τη νέα χρονιά!

Οι υποσχέσεις στον εαυτό σου που θα κρατήσεις…

Μαζί με τη νέα χρονιά έρχεται και μία νέα, καθαρή, λευκή σελίδα. Μία σελίδα στην οποία γράφουμε νέους στόχους και επιθυμίες, πράγματα που θέλουμε να πετύχουμε και υποσχέσεις στον εαυτό μας. 

 

Πολλές από αυτές τις υποσχέσεις είναι υποσχέσεις που κάνουμε στον εαυτό μας και μιας που το έφερε η κουβέντα (επιτέλους) έλα να μιλήσουμε για τα beauty resolutions της χρονιάς που πρέπει να κάνουμε όλες!

 

1

Θα ξεβάφομαι κάθε βράδυ

Μπορεί το μακιγιάζ σου να είναι on fleek και να μην θέλεις να το χαλάσεις ούτε στον ύπνο αλλά σε παρακαλούμε άκουσέ μας: Το καλό ντεμακιγιάζ είναι απίστευτα μεγάλης σημασίας. 

 

Αν λοιπόν είσαι από εκείνα τα κορίτσια που σκέφτονται πως δεν πειράζει να κοιμηθούν με τη μάσκαρά τους τότε βάλε στόχο το ντεμακιγιάζ για αυτή τη χρονιά και κάντο. Θα μας ευγνωμονείς σε λίγο καιρό…

 

2

Θα φοράω κραγιόν

Εσείς οι lipstick addicts μπορεί να διαβάζετε αυτές τις γραμμές και να σκέφτεστε «μα τι λένε τα κορίτσια». Οι υπόλοιπες, εσείς που φοβάστε το κραγιόν, καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε. 

Πάρα πολλά κορίτσια δεν φορούν έντονα κραγιόν και αυτό πρέπει να αλλάξει. Το κραγιόν δεν είναι απλά ένα προϊόν μακιγιάζ, είναι άποψη και για το 2018 θέλουμε τη δική σου άποψη ζωγραφισμένη στα χείλη σου!

 

3

Θα βγω από τη ρουτίνα μου

Ωραία τα nude κραγιόν, ωραίο το eyeliner kαι οι γήινες σκιές που φοράς καθημερινά αλλά πρέπει να αλλάξεις (εσύ και εμείς μαζί). Ξύπνα νωρίτερα για να κάνεις ένα πιο ενδιαφέρον μακιγιάζ, δοκίμασε παλέτες και σκιές που δεν θα δοκίμαζες, βάλε μάσκαρα ακόμα και για να πας στο περίπτερο! 

 

4

Η χρονιά περνά χωρίς να το καταλάβεις και πρέπει να διασκεδάζεις με τον εαυτό σου και το μακιγιάζ!

Ναι, αυτές οι 3 υποσχέσεις στον εαυτό σου ίσως αλλάξουν τον τρόπο που “βάφεις” την κάθε σου μέρα το 2018… γιατί να μην τις κρατήσεις; #MakeItHappen!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.