Τα must αξεσουάρ για τον χειμώνα είναι τα καπέλα εποχής!

Το κλασικό αξεσουάρ κάνει comeback αυτόν τον χειμώνα, πιο δυναμικά από ποτέ.

Ας το παραδεχτούμε, μπορεί τις προηγούμενες σεζόν το sportswear να έκανε την επέλασή του, όλοι όμως έχουν αρχίσει να το βαριούνται. Ναι, είναι πολύ ωραία τα άνετα ρούχα και αξεσουάρ, σίγουρα θα συμφωνείς σ’ αυτό, όμως ΟΚ, φτάνει, ήρθε η ώρα να φορέσουμε και κάτι διαφορετικό. Έτσι αν κουράστηκες να βλέπεις τον χειμώνα όλα αυτά τα χαριτωμένα σκουφάκια, ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσεις. 

Έχεις bad hair day; Ή μήπως απλώς θέλεις να αναβαθμίσεις το στιλ σου; Αν το καλοκαίρι το έκανες φορώντας ένα απλό καπέλο, τον χειμώνα θα το κάνεις με τον ίδιο τρόπο. Ναι, καλά κατάλαβες, φέτος οι δημιουργοί προτείνουν να φορέσεις καπέλο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν. Μάλιστα μιλάμε για καπέλα που είναι εμπνευσμένα από το παρελθόν, και έτσι άλλες φορές θυμίζουν κλασικό, γαλλικό beret, ενώ κάποιες άλλες θυμίζουν cloche hat και η λίστα δεν σταματάει. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στις πασαρέλες, να δοκμάσεις όλα τα σχέδια και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Στη συνέχεια συνδύασέ το με το αγαπημένο σου σκούρο κραγιόν, και να είσαι σίγουρη πως ό,τι και αν φορέσεις από κάτω, το στιλ σου δε θα περάσει απαρατήρητο. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.