Το instagram account που πρέπει όπωσδήποτε να ακολουθήσεις!

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Αν υπάρχει ένας Οίκος που λατρεύουν όλες οι γυναίκες, ανεξαιρέτως, τότε αυτός είναι ο Christian Louboutin. Ο γάλλος δημιουργός έχει καταφέρει να γίνει ο αγαπημένος κάθε γυναίκας και όλες ονειρεύονται να έχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι παπούτσια με την υπογραφή του. Μπορείς να φανταστείς τι συνέβη;

Στη νέα καμπάνια του για τη χειμερινή του συλλογή πόζαρε μία Ελληνίδα! Ναι, καλά διάβασες, ένα όμορφο κορίτσι, που ασχολείται με το modeling εδώ και ένα χρόνο, ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή του και τελικά της έδωσε κεντρικό ρόλο στην καμπάνια του. Η Νάσσια Μάτσα λοιπόν ή αλλιώς @nassia__ στο Instagram, είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσεις αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι ακόμα γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά αν ρίξεις μία ματιά στις φωτογραφίες της, θα διαπιστώσεις ότι το στιλ και η αισθητική της δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε το όνομά της πολλές φορές στο μέλλον.

Το follow λοιπόν που θα πρέπει να πατήσεις αυτή την εβδομάδα είναι σίγουρα στο προφίλ της, αν θέλεις να είσαι ενημερωμένη για τη μόδα, πριν από όλους. Η Νάσσια άλλωστε έχει δουλέψει σε πολλά περιοδικά μόδας και είναι σίγουρο πως το στιλ της θα σε βοηθήσει να εμπνευστείς για να αναβαθμίσεις το δικό σου με απλό τρόπο.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.