Το μοντέλο για το οποίο θα μιλούν όλοι σε λίγο!

Πριν από μερικούς μήνες σου είχαμε προτείνει να την ακολουθήσεις στο Instagram!

Αν παρακολουθείς τη μόδα, θα έχεις παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι δημιουργοί και Οίκοι, δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα μοντέλα που είναι παιδιά πολύ διάσημων γονιών. Φυσικά μιλάμε για πολύ όμορφα αγόρια και κορίτσια, που όμως  βρίσκονται στο προσκήνιο πολύ έντονα, λόγω του ότι έχουν μεγαλώσει μέσα στη φήμη. Και όσο και αν αυτό ενοχλεί τα υπόλοιπα μοντέλα, που πρέπει να διανύσουν εναν αρκετά δύσκολο δρόμο για να κατακτήσουν την κορυφή, πολλά από τα παιδιά των διάσημων, αξίζουν και με το παραπάνω την προβολή και την επιτυχία που τελικά αποκτούν. 

Ένα από αυτά τα παιδιά φαίνεται πως είναι η Kaia Gerber. Είναι μόλις 16 ετών και είναι κόρη της Cindy Crawford και του Rad Gerber και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι πραγματικά απίστευτη. Αυτό σημαίνει πως και η μικρή Kaia είναι πανέμορφη, έχει συγκλονιστικές αναλογίες και φυσικά ταλέντο στο modelling. 

Ο διεθνής Τύπος να την έχει προσέξει εδώ και μερικά χρόνια, και σιγά σιγά άρχισε να την προσέχει και να την εμπιστεύεται και ο κόσμος της μόδας. Έχοντας ήδη κάνει κάποιες καμπάνιες με πολύ γνωστούς Οίκους, ήρθε η ώρα να περπατήσει και στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης που τελείωσε πριν από μερικές μέρες. 

Coach, Alexander Wang, Fenty x Puma και Calvin Klein λοιπόν υποδέχτηκαν την Kaia και φυσικά δεν το μετάνιωσαν καθόλου, μιας και η έφηβη κούκλα κόρη του super model έκλεψε την παράσταση και περπάτησε σαν να είναι χρόνια επαγγελματίας του χώρου. 

Πώς νιώθει η ίδια γι’ αυτό; Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις και τα σχόλια στο Instagram της, είναι ενθουσιασμένη. Και πώς να μην είναι δηλαδή, αφού φαίνεται πως η Kaia Gerber είναι το next big thing της μόδας. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.