Το πιο ξεχωριστό αξεσουάρ από τους Dolce και Gabbana!

Δεν έχουμε πολλά να πούμε γι’ αυτή τη συλλογή, οι εικόνες μιλούν μόνες τους.

Οι Dolce & Gabbana παρουσιάζουν πάντα υπέροχες συλλογές. Τα ρούχα τους δεν υπακούουν σε τάσεις, παρά είναι απόλυτα πιστά στο στιλ του σχεδιαστικού διδύμου που πάντα μας θυμίζει την κουλτούρα της Σικελίας και των Ιταλών γενικότερα. 

Αυτή τη φορά βέβαια ξεπέρασαν τον εαυτό τους, όχι γιατί παρουσίασαν ακόμα μία υπέροχη συλλογή αλλά γιατί την πλαισίωσαν με τα πιο ξεχωριστά αξεσουάρ που έχουμε δει ποτέ. Οποιοδήποτε ρούχο, όσο basic και αν είναι, θα μπορούσε να δείξει μοναδικό αν το συνδύαζες με ένα τέτοιο αξεσουάρ και πραγματικά δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Τα θεατρικά γυαλιά ηλίου στην έντονη κόκκινη απόχρωση, μπορεί να μην είναι 100% φορέσιμα αλλά θα πεθαίναμε για να τα έχουμε στη συλλογή μας. Τα statement σκουλαρίκια είναι μοναδικά αν και δεν τολμάμε να σκεφτούμε πόσο κοστίζουν. Η κορώνα που είναι διακοσμημένη με πολύτιμες πέτρες μπορεί να μην ταιριάζει με το καθημερινό ντύσιμο γραφείου, όμως είναι collector’s item και σίγουρα έχει μείνει στη fashion ιστορία. Όσο για τις τσάντες και τα παπούτσια, τα λόγια είναι μάλλον περιττά, η εικόνα μιλάει από μόνη της και ξέρουμε ότι ήδη τα μάτια σου κάνουν καρδούλες! Με το δίκιο σου, ποιος δε θα ήθελε να τα έχει στη συλλογή του;

Επειδή το κόστος σίγουρα είναι ασύλληπτο, χρησιμοποίησε αυτές τις εικόνες σαν πηγή έμπνευσης και μη φοβηθείς να φορέσεις μεγάλα, statement αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις όλα τα χειμερινά σου looks. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.