4+1 λόγοι για να λατρέψεις τα basic κομμάτια

Είμαι στιλίστρια και fashion blogger και ασχολούμαι με τη μόδα –με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο- από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

FashionableJ ή κατά κόσμον Τζένη, όπως με λένε. Είμαι στιλίστρια και fashion blogger και ασχολούμαι με τη μόδα –με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο- από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αγαπώ τη μόδα γιατί είναι τέχνη, γιατί βλέπω το σώμα σαν έναν καμβά, πάνω στον οποίο με τα ρούχα μπορώ να «ζωγραφίσω» ό,τι θέλω, όπως το θέλω και να περάσω όποια μηνύματα θέλω.

4+1 λόγοι για να λατρέψεις τα basic κομμάτια

Σίγουρα τα ρούχα και αξεσουάρ που σου «γεμίζουν το μάτι» και σου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση είναι αυτά που έχουν έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, είναι φτιαγμένα από κάποιο ξεχωριστό υλικό ή τέλος πάντων έχουν κάτι που δε συναντάς συχνά. Αυτό συμβαίνει και με ΄μένα και με όλους, στην πραγματικότητα όμως έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για όλα τα basic ρούχα και αξεσουάρ. Basic, βασικά, είναι όλα αυτά που ταιριάζουν με οτιδήποτε, φοριούνται όλες τις εποχές, είναι κλασικά και τα έχει στη ντουλάπα η κάθε γυναίκα. Ας εξηγήσω λοιπόν αυτή μου την αδυναμία.

  1. Κοστίζουν λιγότερο, ένα βαμβακερό, λευκό t-shirt για παράδειγμα είναι σίγουρα πιο οικονομικό από κάποιο που έχει διακοσμητικά στοιχεία ή ένα περίτεχνο Αυτό σημαίνει ότι τα φοράω πολύ πιο εύκολα χωρίς να ανησυχώ ιδιαίτερα για φθορές.
  2. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, ταιριάζουν με όλα. Όταν λοιπόν θέλω να φορέσω κάποιο μοτίβο που δεν είναι «εύκολο» αν δεν έχω χρόνο, το συνδυάζω με ένα basic κομμάτι και είμαι σίγουρη ότι δεν έχω κάνει λάθος.
  3. Είναι πολύ stylish. Τι εννοώ; Όταν τα φοράω είμαι σίγουρη ότι αναδεικνύεται το προσωπικό μου στιλ και ο κόσμος προσέχει περισσότερο εμένα παρά τα ρούχα μου. Μην ξεχνάς ότι για κάποιον που έχει φινέτσα, η επιτήδευση δεν είναι πάντα απαραίτητη.
  4. Το πρόγραμμά μου είναι πολύ φορτωμένο και συχνά ξεκινάω το πρωί για τη δουλειά και καταλήγω το βράδυ έξω με φίλους. Αν θέλω να είμαι σίγουρη πως το ντύσιμό μου είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε δραστηριότητα, ο μόνος λόγος για να το καταφέρω είναι να φορέσω basic ρούχα. Έχω μαζί μου ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, ή κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και την κατάλληλη στιγμή κάνω το σύνολό μου πιο βραδινό αν χρειαστεί.
  5. Αν θέλεις να είσαι πάντα στη μόδα χωρίς να ξοδεύεις πολλά χρήματα, τότε το να επενδύσεις σε κάποια βασικά κομμάτια είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Δε θα φύγουν ποτέ από το προσκήνιο, να είσαι σίγουρη.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.