5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις μαγιό

Επειδή οι ζεστές μέρες έχουν ξεκινήσει, καλό θα ήταν πριν βγεις για το καθιερωμένο swimwear shopping να προσέξεις μερικά απλά πράγματα.

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που χαρακτηρίζει το καλοκαίρι, τότε αυτό σίγουρα είναι το μαγιό. Αν κάνεις μια επιτυχημένη αγορά μαγιό, τότε είναι σίγουρα πως στην παραλία θα κλέψεις την παράσταση και πως θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω. Τι πρέπει να προσέξεις όμως προκειμένου να κάνεις τη σωστή επιλογή; Εμείς έχουμε να σου δώσουμε μερικά απλά tips που θα σε βοηθήσουν.

  1. Σκέψου πρακτικά. Αν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το μαύρισμα καλό θα ήταν να αποκτήσεις μαγιό που δεν προσφέρουν μεγάλη κάλυψη, έτσι ώστε το σημάδι να μην είναι μεγάλο και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.
  2. Δώσε σημασία στο υλικό. Ένα μαγιό που έχει έντονα την αίσθηση του συνθετικού υλικού, σημαίνει ότι είναι κακής ποιότητας, άρα θα χαλάσει άμεσα. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει την ελαστικότητά του ενώ και τα χρώματα θα ξεθωριάσουν.
  3. Απόφυγε τα πολύ ανοιχτόχρωμα μαγιό για πρακτικούς λόγους. Ναι, είναι υπέροχα το ξέρουμε και μας αρέσει πολύ να τα βλέπουμε. Τα ανοιχτόχρωμα μαγιό όμως έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής γιατί από τον ήλιο και το αντηλιακό κιτρινίζουν και δυστυχώς δεν επανέρχονται ποτέ στην αρχική τους κατάσταση.
  4. Πρόσεξε το νούμερό σου. Μην επιλέξεις ένα μικρότερο γιατί έχεις σκοπό να χάσεις κιλά, μην επιλέξεις ούτε ένα μεγαλύτερο γιατί πιστεύεις ότι θα «κρύβει» περισσότερα. Καλό θα είναι το μαγιό να είναι κομμένο και ραμμένο πάνω σου.
  5. Ξόδεψε στα κλασικά και φέρσου με σύνεση στα trends. Αυτός ο κανόνας ισχύει για κάθε τι που αγοράζεις, οπότε τα μαγιό δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Ένα καλό, κλασικό μαγιό, αξίζει τα χρήματά σου, ενώ αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι που είναι η τελευταία λέξη της μόδας, καλό θα ήταν να μην το χρυσοπληρώσεις.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.