Δείξε πιο αδύνατη με καλοκαιρινά ρούχα με 5+1 tips

Μπορεί το καλοκαίρι να είσαι πιο εκτεθειμένη με αυτά που φοράς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να αφαιρέσεις πόντους από τη σιλουέτα σου.

Για όλες εμάς τις «κοινές» θνητές, που μπορεί να πάρουμε μερικά κιλά παραπάνω, υπάρχουν έξυπνα στιλιστικά tips που ακόμα και το καλοκαίρι μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση. Διάβασε λοιπόν τι πρέπει να κάνεις για να δείξεις πιο αδύνατη.

  1. Οι κάθετες ρίγες είναι το μυστικό για όλες τις σιλουέτες. Όταν τις φοράς κατευθείαν το σώμα σου δείχνει πιο «μακρόστενο» και άρα πιο αδύνατο.
  2. Ένα γιλέκο, μακρύ ή και πιο κοντό, επίσης είναι μια πολύ καλή λύση για να «κρύψεις» τους πόντους που θέλεις από τη σιλουέτα σου. Προτείνουμε τα σκούρα χρώματα που έχουν αυτή την ικανότητα έτσι κι αλλιώς.
  3. Το σύνολο που αποτελείται από στενό, ψηλόμεσο παντελόνι και φαρδύ πουκάμισο, δεμένο στη μέση, θα σε κάνει να δείξεις πιο αδύνατη ενώ ταυτόχρονα θα είσαι και πολύ stylish.
  4. To ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα θα έχει και ένα σύνολο που αποτελείται από φούστα σε γραμμή άλφα και crop top στο ίδιο ακριβώς μοτίβο. Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις τι εννοούμε.
  5. Οι σαλοπέτες είναι τάση και φέτος το καλοκαίρι. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή που θα σε κάνει να δείξεις πιο αδύνατη, τότε σε ενημερώνουμε ότι είναι αυτή σε γραμμή καμπάνα.
  6. Τέλος να σου θυμίσουμε μια ακόμα τεχνική που είναι in fashion αυτή τη σεζόν, το colorblocking. Χρησιμοποίησε τις έντονες αντιθέσεις φορώντας τα πιο σκούρα χρώματα στις «προβληματικές» περιοχές, έτσι ώστε να τραβήξεις το βάρος της σιλουέτας σου στα αδύνατά της σημεία. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ισορροπημένο.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.