Αυτή η συλλογή έχει τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που έχεις δει.

Στο Παρίσι, η Εβδομάδα Μόδας ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο.

Πριν από λίγο καιρό τα πράγματα στον Saint Laurent άλλαξαν. Ο Hedi Slimane έφυγε από τη θέση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης και τον διαδέχτηκε ο Anthony Vaccarello, ο οποίος μόλις παρουσίασε τη δεύτερη ready-to-wear συλλογή του. Σου αρέσουν τα 1980s; Ο μαξιμαλιστικός τους χαρακτήρας κάνει τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θυμίζουν αυτή τη δεκαετία κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά και αυτός είναι ο λόγος που δε μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους.

Έτσι ο Vaccarellο θεώρησε πως πρέπει να (ξανα)παίξει με αυτή τη δοκιμασμένη συνταγή, να βάλει λίγο από το στιλ και την ιστορία του Yves Saint Laurent, λίγη από την αισθητική του Hedi Slimane, που –κακά τα ψέματα- είναι αυτή που πέτυχε να ανεβάσει τον Οίκο τα τελευταία χρόνια, καθώς και λίγο glorious 1980s για να πιάσει και το εντυπωσιακό της υπόθεσης.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, ήταν σαν να το έχουμε ξαναδεί, όμως αυτά τα φορέματα, ιδιαίτερα το vinyl μπλε, ήταν υπέροχα. Εντυπωσιακά, με όγκους που δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι, με αριστοτεχνικά φτιαγμένες structured λεπτομέρειες και τέλεια για κάθε party girl. Φαντάσου λοιπόν ένα τέτοιο φόρεμα, με το πιο έντονο κόκκινο κραγιόν σου και ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό hairstyling. Δε θα ήταν υπέροχο;

Μπορεί λοιπόν να είναι λίγο νωρίς για να μιλάμε για τις Fall/Winter συλλογές, όμως δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε αυτή που παρουσιάστηκε την πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, γιατί πολύ απλά, μπορεί στο σύνολό της να μην κέρδισε καλές κριτικές, όμως τα φορέματά της ήταν to die for.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.