6 βήματα για να βρίσκω τι να ψωνίσω και τι να φορέσω

Θέλεις να βρίσκεις εύκολα τι να αγοράσεις, αλλά και τι να φορέσεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθείς μερικά απλά βήματα.

Όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του «τι να βάλω» αλλά πολύ συχνά στο shopping δυσκολεύονται να βρουν αυτό που ψάχνουν. Εγώ λειτουργώ με πολύ απλό τρόπο, κάνοντας κάθε φορά μερικές απλές ερωτήσεις στον εαυτό μου, που διευκολύνουν τη ζωή μου.

  1. Τι μου λείπει; Πριν το shopping κάνω μια μικρή λίστα, η οποία με βοηθάει να κάνω τις αγορές μου πιο εύκολα και γρήγορα. Έτσι δεν ξοδεύω παραπάνω χρήματα και σίγουρα δε μετανιώνω για όσα αγοράζω.
  2. Τι μου ταιριάζει; Έχω καταλήξει σε όλα όσα πηγαίνουν στο στιλ και στο σώμα μου και έτσι φροντίζω να ξοδεύω τον χρόνο μου κοιτάζοντας μόνο αυτά που ξέρω ότι θα με ικανοποιήσουν.
  3. Πόσα χρήματα θέλω να ξοδέψω; Όταν έχω συγκεκριμένο budget δεν ξεφεύγω και δεν κάνω περιττές αγορές.
  4. Πώς νιώθω σήμερα; Αυτό με βοηθάει και όταν θέλω να βρω τι να φορέσω. Αν έχω πιο casual διάθεση ψάχνω τα αντίστοιχα κομμάτια στη ντουλάπα μου για παράδειγμα.
  5. Ποιο σημείο του σώματός μου θέλω να αναδείξω; Τελευταία και σημαντική ερώτηση, και για το shopping αλλά και για να βρω τι θα φορέσω. Κάθε ρούχο άλλωστε κολακεύει κάποιο σημείο του σώματός μας, οπότε μπορείς και εσύ να φροντίσεις να αναδείξεις τα πιο δυνατά σου σημεία.
  6. Μπορώ να αναβαθμίσω το look μου με κάποιο αξεσουάρ; Η Coco Chanel επέμενε να φοράει αξεσουάρ και να αναμειγνύει faux κοσμήματα με αληθινά. Χωρίς υπερβολές, ένα αξεσουάρ είναι πάντα απαραίτητο, είτε μιλάμε για κάποιο statement κόσμημα, είτε απλώς για τα γυαλιά ηλίου. Το look αμέσως γίνεται πιο ενδιαφέρον με τη βοήθειά τους.

 

 

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.