Εξαφάνισε την περιφέρεια με 5 απλούς τρόπους

Επειδή είμαστε μεσογειακά κορίτσια, έχουμε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια. Πού το κακό; Πουθενά!

Οι επιπλέον πόντοι στην περιφέρεια είναι «πονοκέφαλος» για πολλές γυναίκες. Αν είσαι μία από αυτές θα σου πούμε πως δε χρειάζεται να κάνεις εξαντλητικές δίαιτες για να χάσεις αυτά που δε θέλεις. Είναι πολύ πιο απλό να αγαπήσεις το σώμα σου και να μάθεις να το κολακεύεις με πολύ απλούς τρόπους. Διάβασε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για να διώξεις τα βλέμματα από την «προβληματική» σου περιοχή.

  1. Ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ σίγουρα είναι η πιο απλή λύση. Επίλεξε κομμάτια που έχουν έντονα χρώματα, διακοσμητικά στοιχεία, ή είναι κάπως πιο αποκαλυπτικά στο πάνω μέρος και κατευθείαν θα έχεις τραβήξει την προσοχή εκεί.
  2. Φόρεσε μαύρο. Ο κανόνας ότι «κόβει» είναι πέρα για πέρα αληθινός και έτσι θα αφαιρέσει πόντους από όπου θέλεις, συμπεριλαμβανομένης και της περιφέρειάς σου.
  3. Ένα ριγέ παντελόνι με κάθετες ρίγες θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη.
  4. Το παντελόνι σε γραμμή καμπάνα επίσης, που είναι τάση φέτος, κολακεύει ιδιαίτερα τα κορίτσια με περιφέρεια καθώς κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πολύ πιο ισορροπημένη.
  5. Τέλος όλες οι φούστες και τα φορέματα σε γραμμή άλφα, είναι σε θέση να κρύψουν την περιφέρεια τονίζοντας ιδιαίτερα τη μέση σου, και κάνοντας το βάρος σου να φαίνεται κατανεμημένο πολύ πιο αρμονικά.

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.