Η πιο φεμινιστική συλλογή t-shirts που πρέπει να δεις!

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης σημαδεύτηκε από αυτή τη συλλογή και είναι πολύ απλό το γιατί.

Η μόδα πρέπει να αγαπάει τη γυναίκα. Δεν είναι εδώ μόνο για να μας κάνει όμορφες αλλά και για να μας μάθει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι στιλάτες, όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι στη μόδα, όλες οι γυναίκες μπορούν να φορούν τα πάντα και να νιώθουν άνετα με αυτά. Ο Prabal Gurung, ένας πολύ νέος δημιουργός λοιπόν, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό γιατί αρχικά τον αγάπησε η Michelle Obama και επέλεξε πάρα πολλές φορές σύνολα με την υπογραφή του, άφησε το στίγμα του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης απλώς κάνοντας ένα συγκλονιστικό φινάλε στην πασαρέλα του.

Μπορεί λοιπόν για ακόμα μία φορά να σχεδίασε υπέροχα ρούχα, τα οποία συνδυάστηκαν με ακόμα πιο υπέροχα παπούτσια –το see through φόρεμα της Joan Smalls ήταν ένα από τα αγαπημένα μας- όμως αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, είναι το ότι «έκλεισε» το catwalk με looks που κεντρικό κομμάτι είχαν t-shirts με μηνύματα. Μεταξύ άλλων λοιπόν υποστήριξε τη διαφορετικότητα, τον φεμινισμό, τους πρόσφυγες, ενώ εισέπραξε το πιο δυνατό χειροκρότημα όταν βγήκε στην πασαρέλα για να χαιρετίσει τους προσκεκλημένους , φορώντας και ο ίδιος ένα t-shirt που έγραφε «This is what a feminist looks like».

Η σημασία αυτής της κίνησης είναι πολύ μεγάλη, μιας και αυτή την εποχή πολλές είναι οι μειονότητες, αν και είμαστε στο 2017, που δέχονται μεγάλο πόλεμο και παλεύουν για τα (αυτονόητα) δικαιώματά τους. Η μόδα δε μπορεί να μένει αμέτοχη σε όσα συμβαίνουν και αν θέλεις να κάνεις statement με την εμφάνισή σου, να το κάνεις με νόημα, επιλέγοντας και εσύ ένα κομμάτι που φέρει τέτοιου είδους μηνύματα.

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.