Κάνε συμφέρουσες αγορές στο Internet

Επειδή το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, διάβασε μερικά tips για να είσαι ο πιο υποψιασμένος καταναλωτής και να αποκτήσεις πραγματικούς θησαυρούς σε χαμηλές τιμές.

Ακόμα και αν δεν είσαι φανατική, σίγουρα θα έχεις αγοράσει έστω και ένα αντικείμενο κάποια στιγμή στη ζωή σου από το διαδίκτυο. Το online shopping είναι σημείο των καιρών και τείνει να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές αγορές ακόμα και στα είδη του σούπερ μάρκετ. Οι χαμηλότερες τιμές είναι συνήθως το δέλεαρ, αλλά και η απίστευτη ποικιλία. Πώς θα κάνεις όμως πιο έξυπνες αγορές; Ακολούθησε τις συμβουλές μας και δε θα χάσεις.

 

  1. Όταν ψωνίζεις από γνωστάhigh street fashion brands, πριν οριστικοποιήσεις την αγορά σου κάνε μια μικρή αναζήτηση στο Google γιατί είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις εκπτωτικά κουπόνια.

 

 

  1. Αν θέλεις ζευγάρι παπούτσια σε πολύ μικρό ή μεγάλο νούμερο, κάνε αναζήτηση με βάση αυτό γιατί σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο να βρεις αυτό που θέλεις. Αν ψάχνεις λοιπόν με βάση το νούμερό σου θα αποφύγεις μια λάθος αγορά που μπορεί να κάνεις αν απογοητευτείς γιατί δε βρίσκεις αυτό που θέλεις.

 

 

  1. Μην ξεχνάς τα newsletters. Τα πιο πολλά online shops ενημερώνουν τους εγγεγραμμένους χρήστες για τυχόν εκπτώσεις και προσφορές και έτσι θα είσαι η πρώτη που θα αποκτήσεις αυτό που θέλεις σε συμφέρουσα τιμή.

 

 

  1. Τόσο τα παλιά όσο και τα second hand αντικείμενα πιθανόν να είναι η ευκαιρία σου. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να βρεις ένα κομμάτι μιας όχι και τόσο μακρινής σεζόν. Πριν κάνεις την αγορά, τσέκαρε το eBay. Μπορεί να το βρεις ακόμα πιο φθηνά.

 

 

  1. Γενικά, πριν αγοράσεις οτιδήποτε, ψάξε στο eBay. Είναι μια τεράστια αγορά με προϊόντα κάθε είδους και έτσι είναι πολύ πιθανό να βρεις αυτό που θέλεις και να το πληρώσεις ελάχιστα.

 

 

  1. Μην ψωνίζεις πανάκριβα αντικείμενα από τοInternet. Δεν έχουμε τίποτα με τα high fashion online shops αλλά πρέπει να θυμάσαι πως το internet είναι για τις ευκαιρίες και για αυτά που δε μπορείς να βρεις πουθενά αλλού. Δεν πρέπει να το βλέπεις σαν ακόμα έναν τρόπο να ξοδέψεις τα χρήματά σου.

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.