Κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη με τα ψηλοτάκουνα

Σίγουρα σου έχει τύχει να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που φόρεσες ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια σε κάποιο πάρτι. Έχει συμβεί σε όλες μας!

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι το αγαπημένο αξεσουάρ όλων των γυναικών. Έλα, παραδέξου το, έχεις πολλά ζευγάρια, πολλά περισσότερα από ότι πραγματικά χρειάζεσαι, έτσι δεν είναι; Όσο όμορφα είναι όμως, άλλο τόσο άβολα μπορούν να γίνουν και να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Διάβασε μερικά απλά tips που θα σε βοηθήσουν να μην ταλαιπωρείσαι, αν είσαι και εσύ μία high heels addict.

  1. Δώσε προσοχή στο νούμερο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρεις ούτε μικρότερο, με σκοπό να «στριμώξεις» το πόδι σου μέσα σ’ αυτό, ούτε και μεγαλύτερο φυσικά, με σκοπό να βάλεις ένα «πατάκι». Είναι βέβαιο πως τα πόδια σου θα πονέσουν.
  2. Τα περισσότερα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι σκληρά στο πίσω μέρος τους, γιατί πρέπει κάπως να κρατούν το σχήμα τους. Τα παπούτσια λοιπόν που είναι φτιαγμένα από συνθετικά υλικά δε μαλακώνουν και δεν παίρνουν το σχήμα του ποδιού σου με αποτέλεσμα να σε δυσκολεύουν, άρα όταν μιλάμε για ψηλοτάκουνα, επένδυσε στο δέρμα.
  3. Προτίμησε το χοντρό τακούνι. Όσο ψηλό και αν είναι, σίγουρα είναι πιο άνετο μιας και προσφέρει καλύτερη στήριξη.
  4. Αγόρασε τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα στο τέλος της ημέρας, αφού δηλαδή έχεις ήδη περπατήσει και έχεις κουράσει τα πόδια σου. Όταν τα δοκιμάσεις θα έχεις πολύ πιο σαφή εικόνα για το πόσο άνετα είναι, απ΄ότι αν τα δοκιμάσεις ξεκούραστη.
  5. Κάνε πρόβα στο σπίτι με ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες. Έτσι τα παπούτσια θα ανοίξουν και ειδικά αν έχεις μία σημαντική περίσταση για την οποία έχεις αγοράσει ένα καινούριο ζευγάρι, τελικά θα σου είναι πιο εύκολο να ανταπεξέλθεις.

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.