Κρύψε τους επιπλέον πόντους στην κοιλιά με έξυπνα τρικ

Επειδή έρχεται καλοκαίρι, όλοι μας ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε τη σιλουέτα μας πιο ελκυστική, μιας και θα είναι σαφώς πιο εκτεθειμένη αφού τα ρούχα αυτής της σεζόν είναι πιο αποκαλυπτικά.

Οι επιπλέον πόντοι στην κοιλιά ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες. Ειδικά κατά τις περιόδους που μπορεί να φας κάτι παραπάνω, ίσως το

«πρόβλημα» εντείνεται και έτσι η ανάγκη να κρύψεις αυτή την περιοχή γίνεται μάλλον επιτακτική. Αρχικά να πούμε πως δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άσχημα για οποιαδήποτε ατέλεια του σώματός σου και να προσπαθείς μανιωδώς να την εξαφανίσεις. Παρόλα αυτά με μια προσεκτική επιλογή ρούχων το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο κολακευτικό. Έτσι αν έχεις πάρει λίγο παραπάνω βάρος το οποίο έχει συγκεντρωθεί στην κοιλιά, θα πρέπει να προσέξεις τα εξής:

  1. Απόφυγε τις φαρδιές ζώνες ψηλά στη μέση. Αντίθετα προτίμησε σ’ αυτό το σημείο τις σιλουέτας σας οι γραμμές που φοράς να είναι ελαφρώς χυτές. Φυσικά δεν εννοούμε τίποτα το υπερβολικό, μιας και αν το παρακάνεις τελικά θα προσθέσεις ακόμα περισσότερο όγκο.
  2. Μην επιλέξεις κάποιο πολύ έντονο μοτίβο για το πάνω μέρος της σιλουέτας σου γιατί θα τραβήξει τα βλέμματα και το αποτέλεσμα δε θα είναι κολακευτικό. Αντίθετα δοκίμαστε τις μονοχρωμίες και φόρεσε ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα ρίξουν το βάρος της εμφάνισής σου κοντά στο πρόσωπο.
  3. Φόρεσε ένα σακάκι σε ίσια γραμμή. Είναι τάση φέτος και μπορείς να το κουμπώσεις εξαφανίζοντας πραγματικά την κοιλιά. Πρόσεξε όμως να είναι από κάποιο μαλακό ύφασμα, έτσι ώστε να αγκαλιάζει το σώμα σου χωρίς να του προσθέτει όγκο.
  4. Δοκίμασε μία ψηλόμεση φούστα σε γραμμή άλφα. Αυτός είναι ακόμα ένας τρόπος να καμουφλάρεις την περιοχή της κοιλιάς. Μάλιστα αν έχεις ψηλά και αδύνατα πόδια, μπορείς να φορέσεις μία πιο κοντή φούστα και να τραβήξεις τα βλέμματα στο πιο δυνατό σημείο του σώματός σου, που είναι τα πόδια.
  5. Τέλος στην παραλία μπορείς πάντα να φορέσεις ψηλόμεσα ή ολόσωμα μαγιό σε σκούρες αποχρώσεις, μιας και το αποτέλεσμα θα σε κολακεύει πολύ περισσότερο.

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.