Μια ημέρα με την Maybelline New York

Η Φανή Παράβαλου σου μιλά πως έιναι να γίνεσαι Maybelline Girl για μια ημέρα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που θα ευχόμουν να πατήσω ένα κουμπί και να είμαι έτοιμη! ‘Οταν λέω έτοιμη? Μακιγιαζ, μαλλιά και νύχια! Αυτήν την ευχαρίστηση μου την πρόσφερε η Maybelline όταν μου πρότεινε να γίνω και εγώ Maybelline girl. Δεν χρειάστηκε να πατήσω κανένα κουμπι απλά αφέθηκα στα μαγικά χέρια της make up artist Μάγδας Αναστασοπούλου. Και φυσικά η εμπειρία ήταν μοναδική.

Χρειάστηκαν μόνο δέκα λεπτά για το πρώτο look. Ξεκινήσαμε με καφέ αποχρώσεις απο τη nude pallete στα μάτια, συνεχίσαμε με ένα τέλειο σχήμα φρυδιών και ολοκληρώθηκε το μακιγιαζ με κόκκινο matte κραγιον, κατάλληλο για βραδινές εμφανίσεις χωρίς να είσαι υπερβολική. Το δεύτερο look και αγαπημένο μου συνδιάζεται τέλεια με ενα girly φόρεμα. Είναι όσο απλό χρειάζεται για να κλέψει την παράσταση. Δεν αφήσαμε παραπονεμένα τα νύχια αφού μετά απο σκληρή «μελέτη» όλων των fashion show σε Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη για τις νέες τάσεις των βερνικιών καταλήξαμε σε ένα απόλυτο κόκκινο της season μη παραλείποντας μια trendy πινελιά.

Αισθάνομαι πολυ τυχερη που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτό το project. Γνώρισα νέους ανθρώπους και απέκτησα προσωπικ!σαι έτοιμη για αυτό το ραντεβούαλλαραγςή επαφή μαζί τους και καταφέραμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Θα ήταν υπέροχο η κάθε ημέρα μου να ξεκινάει με αυτόν τον τρόπο και να είμαι τόσο λαμπερή όσο με έκαναν να αισθανθώ. Προς το παρόν ακολουθώ πιστά τα tips ομορφίας που αποκόμισα και φυσικά χρησιμοποιώ τα αγαπημένα μου προϊόντα Maybelline. Ακολουθήστε και εσείς τα tips, όπως για παράδειγμα πως να ισορροπείς τα κόκκινα χείλη, αλλά και πως να είσαι κατάλληλα βαμμένη για το πρώτο ραντεβού και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω η επόμενη συνεργασία να έρθει σύντομα!!!!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.