Νο 1 Κανόνας για να μην είσαι κλισέ στο Instagram!

... και φυσικά να κάνεις τις φωτογραφίες σου να μη μοιάζουν με καμία άλλη.

Δε σου έχει τύχει πολλές φορές να κοιτάς φωτογραφίες με ένα συγκεκριμένο σύνολο, φαγητό ή από κάποιο συγκεκριμένο μέρος του κόσμου, οι οποίες μοιάζουν αφόρητα μεταξύ τους; Ναι σίγουρα το να υπάρχει κάποιο κοινό στοιχείο στις φωτογραφίες δε βοηθάει στο να φαίνονται πολύ διαφορετικές, αλλά μήπως δεν πρέπει να λείπει η προσωπική σου υπογραφή;

Η Aimee Song, που έχει το πολύ επιτυχημένο blog «Song of Style» και ταυτόχρονα έχει στο Instagram 4.5 εκατομμύρια followers, έγραψε ένα βιβλίο που ονομάζεται «Capture your Style» και μέσα περιγράφει το πως θα βγάλεις τις πιο ωραίες φωτογραφίες, από την επιλογή του κάδρου μέχρι και την επεξεργασία τους.

Η πιο σημαντική συμβουλή λοιπόν που δίνει είναι να χρησιμοποιήσεις τη δυνατότητα αναζήτησης που σου δίνει το Instagram. Ψάξε λοιπόν το hashtag που θέλεις να χρησιμοποιήσεις ή την τοποθεσία που θέλεις να απαθανατίσεις και τσέκαρε τα πιο δημοφιλή post. Δες τα κοινά που έχουν οι φωτογραφίες που θα σου βγάλει η αναζήτηση και στη συνέχεια γίνε όσο πιο δημιουργική μπορείς, προσπαθώντας να τραβήξεις μία φωτογραφία που δε μοιάζει με καμία άλλη.

Με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο πως θα αποφύγεις τα κλισέ και αν κρίνουμε από τις υπέροχες εικόνες που μοιράζεται με τους fans της η Aimee, τότε σίγουρα έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.