Ντύσου με στυλ στο κρύο από το street style της Νέας Υόρκης!

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και φέτος χαρακτηρίστηκε από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Φυσικά αν έχεις στιλ αυτό δε σε επηρεάζει, ίσως απλώς σου δυσκολεύει λίγο τη ζωή. Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις και εσύ την επόμενη φορά που η θερμοκρασία θα εί

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και φέτος χαρακτηρίστηκε από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Φυσικά αν έχεις στιλ αυτό δε σε επηρεάζει, ίσως απλώς σου δυσκολεύει λίγο τη ζωή. Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις και εσύ την επόμενη φορά που η θερμοκρασία θα είναι πιο χαμηλή από ότι μπορεί να αντέξει η... ντουλάπα σου!

1.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου λέμε πως πρέπει να επενδύσεις σε ένα ιδιαίτερο παλτό. Μπορείς να φανταστείς κάποιον που δε θα γυρίσει να κοιτάξει το πανωφόρι της φωτογραφίας;

2.

Layering και πάλι layering. Και φυσικά μην ξεχνάς πως το puffer jacket έιναι πλέον τάση και είναι ότι πιο ζεστό και βολικό μπορείς να φορέσεις στην καθημερινότητά σου.

3.

Το δέρμα είναι υλικό που σου παρέχει φυσική μόνωση, βέβαια για να νιώθεις πιο άνετα πρέπει να το φορέσεις με κάτι ζεστό από μέσα. Μην ξεχνάς ότι ένα έντονο χρώμα θα κάνει το look σου πιο ενδιαφέρον.

4.

Είπαμε, ήρθε το τέλος του βαρετού παλτό και γι’ αυτό αυτά με τα μεγάλα καρό είναι

must have. Προλαβαίνεις να αποκτήσεις ένα σ’ αυτές τις εκπτώσεις.

5.

Κουράστηκες από τον χειμώνα και ανυπομονείς για την άνοιξη και αυτό φαίνεται στην εμφάνισή σου; Σε προειδοποιούμε ότι θα κρυώσεις, αλλά αν επιμένεις να αποκαλύψεις ένα σημείο της σιλουέτας σου, προτίμησε να κρατήσεις ζεστό τον κορμό σου και αποκάλψε τα πόδια σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.