Ποια πανωφόρια επιλέγει μια fashion editor φέτος;

Μία από τις πιο σημαντικές αγορές του χειμώνα είναι σίγουρα το πανωφόρι. Ίσως φέτος να μη χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα, και σου εξηγώ αμέσως γιατί!

Κάθε φορά που έρχεται η νέα σεζόν πρέπει οι βιτρίνες, οι σελίδες των περιοδικών και όλα τα websites κατακλύζονται από τα νέα trends. Πώς μπορεί μια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα να μείνει ανεπηρέαστη; Δε μπορεί! Επειδή εν προκειμένω ξεκινάει το φθινόπωρο και ακολουθεί ο χειμώνας, μία από τις πιο σημαντικές αγορές που θα κάνουμε όλες, είναι το πανωφόρι. Κι όμως φέτος, ίσως να μη χρειαστεί να αγοράσεις πανωφόρι γιατί στη μόδα επικρατούν τρία στιλ που ήταν μαζικά και σε προηγούμενες σεζόν, έτσι μπορεί ήδη να έχεις κάποιο από αυτά στην γκαρνταρόμπα σου.

  1. Τα παλτό που έχουν μιλιτέρ διάθεση, αν θυμάσαι, ήταν και πέρυσι στη μόδα. Φέτος λοιπόν για ακόμα μία φορά, δίνουν δυναμικό παρών στο προσκήνιο και μπορούν να φορεθούν με αμέτρητους τρόπους. Μην ξεχνάς ότι και οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο, είναι ακόμα in fashion και ταιριάζουν απόλυτα με αυτού του είδους τα παλτό.
  2. Ακόμα ένα στιλ overcoat που θα δεις πολύ, είναι τα «φουσκωτά» μπουφάν. Με επένδυση από πούπουλα ή άλλα υλικά, είναι ό,τι πιο ζεστό μπορείς να φορέσεις. Το athleisure βρίσκεται στη δύση του, αλλά θα βλέπουμε στοιχεία του για πολύ καιρό ακόμα. Αυτά τα μπουφάν λοιπόν ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία και είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη κάποιο στη ντουλάπα σου.
  3. Τα καρό παλτό τέλος, είναι το statement κομμάτι, στο οποίο δε θα μπορέσεις να αντισταθείς. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε στο προσκήνιο καθώς και στο παρελθόν τα printed και πολύχρωμα πανωφόρια ήταν στη μόδα.

Το μυστικό για να μην ξοδεύεις χρήματα ποτέ, όταν ξεκινάει μια νέα σεζόν, είναι να βλέπεις διεξοδικά τις τάσεις, να σημειώνεις ποια trends έχεις ή μπορείς να δημιουργήσεις με τα κομμάτια που βρίσκονται στη ντουλάπα σου και τελικά να αγοράζεις μόνο αυτά που όντως σου χρειάζονται. Δοκίμασέ το φέτος, που τα περισσότερα από αυτά που πρότειναν οι σχεδιαστές, έχουν εμφανιστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν στις πασαρέλες. Αυτό κάνουν άλλωστε όλοι οι fashion editors και οι έμπειροι shoppers.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.