Πώς μπορείς να φορέσεις τις φούστες σου τον χειμώνα;

Κακά τα ψέματα, όλες θέλουμε να φορέσουμε φούστα αλλά κρυώνουμε. Μπορεί κάποια από τις παρακάτω ιδέες να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Η φούστα είναι ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας και εγώ προσωπικά δε μπορώ να την αποχωριστώ ούτε τον χειμώνα ακόμα και αν κάποιες φορές κρυώνω πολύ. Αν διαβάζουν οι φίλες μου αυτό το κείμενο, είμαι σίγουρη ότι θα γελάνε, μιας και πολλές φορές τις έχω «μαλώσει» προκειμένου να αφήσουν στο σπίτι το καλσόν και να βγουν στον δρόμο με γυμνά πόδια γιατί το θεωρώ πολύ πιο stylish. Και ναι, είναι, όσο και αν κρυώνουμε με γυμνά πόδια, το φυσικό αποτέλεσμα είναι πάντα πιο στιλάτο. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως δε μπορείς να φορέσεις τη φούστα σου και με άλλους τρόπους. Θα σου πω λοιπόν τι κάνω εγώ όταν έχει πολύ πολύ κρύο.

  1. Το προφανές είναι η πρώτη λύση. Το καλσόν δηλαδή. Ένα σκούρο, οπάκ ταιριάζει σχεδόν με όλα και δεν αφήνει το κρύο να σε παραλύσει.
  2. Επιπλέον πολλές φορές συνδυάζω φούστα με παντελόνι. Ναι, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, μπορείς να δοκιμάσεις μία –όχι και τόσο στενή- φούστα από δέρμα, με ένα πολύ στενό παντελόνι που είναι επίσης από δέρμα. Το αποτέλεσμα θα σου αρέσει πολύ, είμαι σίγουρη.
  3. Η μόδα φέτος μας βοηθάει ιδιαίτερα. Έτσι μπορείς να φορέσεις οποιαδήποτε φούστα σου με ψηλές μπότες. Είτε φαίνεται το δέρμα σου είτε όχι, μπορείς να αποφύγεις το καλσόν, πίστεψέ με δε θα κρυώσεις όσο φαντάζεσαι.
  4. Επιπλέον μπορείς να φορέσεις πολύ ψηλές κάλτσες, αντί για ψηλές μπότες, τις οποίες θα συνδυάσεις με μποτάκια, ή οποιοδήποτε άλλο παπούτσι με χοντρό τακούνι.

Τέλος θα σου πω ένα tip το οποίο χρησιμοποιώ κατά κόρον. Βρες ένα στενό σορτς από ζεστό ύφασμα, το οποίο όμως δεν έχει ιδιαίτερο όγκο για να μπορείς να το φορέσεις μέσα από άλλα ρούχα. Φόρεσέ το λοιπόν μέσα από τη φούστα σου –η οποία είναι καλύτερο να είναι σε φαρδιά γραμμή- και θα διαπιστώσεις ότι θα κρυώνεις ελάχιστα ακόμα και αν δε φορέσεις μπότες.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.