Πώς θα κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά;

Επειδή δεν είχαμε όλες την τύχη να γεννηθούμε με τα άκρα της Alessandra Ambrosio, θα σε βοηθήσουμε να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και τη σιλουέτα σου πιο ελκυστική.

Μπορεί να μην έχουμε όλες τέλειες αναλογίες αλλά αυτό δε μας πειράζει καθόλου. Όλα τα σώματα είναι ωραία, όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αρκεί να ξέρουν πώς να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία ή να φροντίζουν να κολακεύουν με κάθε δυνατό τρόπο τα πιο αδύναμα. Επειδή λοιπόν τα μακριά, ψηλά πόδια είναι πολύ ελκυστικά διάβασε μερικούς τρόπους για να τα κάνεις να φαίνονται πιο ψηλόλιγνα.

  1. Κάνε το ψηλόμεσο παντελόνι τον καλύτερό σου φίλο. Θα διαπιστώσεις ότι η σιλουέτα σου θα φαίνεται πιο αδύνατη και τα πόδια σου πιο ψηλά.
  2. Οι κάθετες ρίγες επίσης είναι ένα πολύ έξυπνο κόλπο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.
  3. Αν ψάχνεις τα ιδανικά παπούτσια που θα κολακεύουν τα πόδια σου τότε να θυμάσαι πως τα nude, αυτά που στην ουσία φαίνονται σαν προέκταση του ποδιού σου είναι η καλύτερη λύση. Αντίθετα, οποιοδήποτε lace up, ή strappy ζευγάρι παπούτσια, που «κόβει» το πόδι, δε θα είναι τόσο κολακευτικό.
  4. Επιπλέον, ένα πολύ έντονο trend αυτού του χειμώνα είναι με το μέρος σου. Οι μπότες που είναι πάνω από το γόνατο και πολύ συχνά φτάνουν στους μηρούς θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά. Συνδύασέ τες με μία φούστα σε γραμμή άλφα και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει πλήρως.
  5. Τέλος, μιας και ήδη έχουμε μπει στη νέα σεζόν και ο καιρός σιγά σιγά θα κρυώνει όλο και περισσότερο, να έχεις στο νου σου ότι τα cropped πανωφόρια θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πολύ πιο μακριά από ότι είναι στην πραγματικότητα.
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.