Πώς θα κάνεις τις σωστές αγορές για τη νέα σεζόν;

Ο καιρός είναι ακόμα περίεργος όμως η άνοιξη δεν είναι μακριά γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.

Κάθε φορά που ξεκινάει η νέα σεζόν κάνω μία shopping list. Εντάξει το παραδέχομαι, ποτέ δε μένω πιστή σ’ αυτή, όμως τουλάχιστον προσπαθώ να μην ξεφύγω. Εσύ το καταφέρνεις; Λοιπόν παρόλο που είναι δύσκολο, υπάρχουν κάποια μυστικά, που όποτε τα έχω εφαρμόσει έχω καταφέρει να αποταμιεύσω χρήματα. Αν είσαι λίγο πειθαρχημένη θα δεις ότι θα τα καταφέρεις και εσύ οπότε διάβασε τι πρέπει να κάνεις και αυτή τη σεζόν.

  1. Διάβασε προσεκτικά για τα mega trends, κάθε φορά δεν είναι παραπάνω από 6-7. Μπορεί να υπάρχουν μικρότερα τα οποία θα δούμε παντού, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει πάντα είναι οι επικρατέστερες τάσεις που είδαμε στους περισσότερους σχεδιαστές. Όταν είσαι ενημερωμένη δε θα κάνεις λάθος, σε κανέναν τομέα.
  2. Αφού λοιπόν έχεις μάθει τι θα φορεθεί περισσότερο κάνε μια έρευνα στη ντουλάπα σου. Δες τι έχεις ήδη, είναι σίγουρο πως κάποια από τα trends της σεζόν βρίσκονται ήδη στη συλλογή σου οπότε δε χρειάζεται να ξοδέψεις ξανά και ξανά χρήματα γι’ αυτά. Δε μπορεί να μην έχεις ήδη ένα denim jacket για παράδειγμα.
  3. Δες στη ντουλάπα της μαμάς σου. Αν είσαι τυχερή και φοράς τα ίδια νούμερα με τη μαμά σου, σίγουρα θα βρεις κάτι που σε ικανοποιεί και αυτή τη σεζόν. Μην ξεχνάς πως η μόδα κάνει κύκλους. Δε σου κρύβω πως έχω πολλά κομμάτια που έχω «κλέψει» από τη γκαρνταρόμπα της μαμάς μου.
  4. Αποφάσισε τι είναι αυτό που σου ταιριάζει. Με άλλα λόγια δες ποιος χαρακτήρας θέλεις να είσαι αυτή τη σεζόν. Σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις πολλές τάσεις, όμως δεν υπάρχει λόγος να γεμίσεις τη ντουλάπα σου με ρούχα από όλες. Κάποια ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα και το σώμα σου.
  5. Φτιάξε λίστα. Ακριβώς αυτό που κάνεις στο σούπερ μάρκετ θα σε βοηθήσει και σ’ αυτή τη περίπτωση. Όταν βγαίνεις για ψώνια στοχευμένα είναι σίγουρο πως θα είσαι πιο εγκρατής.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.