Προτάσεις για τσάντες από το street style στο Παρίσι!

Οι γαλλίδες fashionistas και όσες έδωσαν το παρών στην Εβδομάδα Μόδας παρέδωσαν για ακόμα μία φορά μαθήματα στιλ.

Όλες οι γυναίκες ξέρουν τη σημασία της τσάντας για ένα ολοκληρωμένο look. Σίγουρα μπορείς να φανταστείς ένα σύνολο χωρίς κοσμήματα για παράδειγμα, όμως δε μπορείς να φανταστείς ένα άλλο, το οποίο δε θα ολοκληρώνεται με την ιδανική τσάντα.

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ λοιπόν είναι απαραίτητο για πρακτικούς λόγους αλλά πλέον είναι κάτι παραπάνω από μια πρακτική προσθήκη στο outfit. Η τσάντα πλέον έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και σημασία για να είσαι καλοντυμένη. Φυσικά, στην απόλυτη πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, το street style από την Εβδομάδα Μόδας που τελείωσε πριν λίγο, έχει και πάλι τις καλύτερες προτάσεις.

Το συμπέρασμα βασικά είναι πως οι τσάντες έχουν πάψει να είναι βαρετές, ξεφεύγουν κατά πολύ από το κλασικό και επιπλέον στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν είναι πολύ μεγάλες. Σου αρέσουν οι έντονες μονοχρωμίες; Προτιμάς τα ιδιαίτερα μοτίβα; Ή μήπως ένα διαφορετικό σχήμα είναι αυτό που θα ολοκληρώσει τέλεια το δικό σου outfit; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει η ιδανική τσάντα –έτσι όπως την έχεις φανταστεί- υπάρχει στις εικόνες από το Παρίσι.

Αν θέλεις λοιπόν να κρατήσεις μία τσάντα που θα τραβήξει τα βλέμματα, τότε θα πρέπει να φροντίσεις τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου να είναι πιο ουδέτερα. Αντίθετα, μπορείς να δημιουργήσεις mix ‘n’ match φορώντας ιδιαίτερα μοτίβα και όγκους στα ρούχα σου.

Και μην ξεχνάς, αν τα βλέμματα πέσουν στα χέρια σου λόγω τσάντας, φρόντισε απαραίτητα το μανικιούρ σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.