Τα 5 style tips της Chiara Ferragni

Είναι η πιο διάσημη και πλούσια fashion blogger και δε διστάζει να μοιράζεται τα μυστικά της με όλο τον κόσμο.

The Blonde Salad λέγεται το fashion blog που ξεκίνησε σαν πείραμα και κατέληξε να κάνει την Chiara Ferragni πολύ διάσημη και όλη την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό, πολύ πολύ πλούσια. Το κορίτσι-θαύμα της ιταλικής μόδας έχει στιλ και άποψη και είναι σίγουρο πως και εσύ είσαι μία από τις αμέτρητες fans της σε όλο τον κόσμο. Μπορείς να φανταστείς ποια είναι τα μυστικά του στιλ της;

  1. Σχεδόν ποτέ δεν επιλέγει τον ασφαλή δρόμο στο στιλ της. Της αρέσει να πειραματίζεται με brands, σχέδια και prints και να δοκιμάζει κάθε φορά τελείως νέους συνδυασμούς.
  2. Η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής της είναι το Κι όμως αυτή η streetstyle queen, εμπνέεται από άλλα κορίτσια και φυσικά από τα προφίλ των πιο διάσημων Οίκων που ακολουθεί (και την ακολουθούν).
  3. Τα εσώρουχα που επιλέγει για να ταιριάζουν ιδανικά με τα ρούχα της είναι τα Calvin Klein, όταν πρόκειται για πιο casual εμφανίσεις και τα La Perla όταν το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει είναι πιο φίνο και βραδινό.
  4. Όταν πρόκειται για jeans πιστεύει πως το νούμερο είναι πολύ σημαντικό, «μη φοράς ούτε πολύ στενά, ούτε πολύ φαρδιά jeans και δώσε έμφαση στις κλασικές γραμμές» συμβουλεύει.
  5. Το αξεσουάρ στο οποίο παροτρύνει να επενδύσουμε είναι μια τσάντα Βρες αυτή που σου ταιριάζει, ένα backpack, μια tote, ή οποιαδήποτε άλλη θέλεις και κάνε οικονομία για να την αποκτήσεις. Είναι μια αγορά που δε θα μετανιώσεις ποτέ.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.