Τα Beauty resolutions για την νέα χρονιά

Το 2016 είναι εδώ και πρέπει να βάλεις νέους beauty στόχους!

Κάθε που αλλάζει η χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα. Είναι η ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή, να βάλουμε σε τάξη πολλά πράγματα και στο πρόγραμμά μας ακόμα περισσότερα. Καθώς λοιπόν κάνεις την λίστα με τα resolutions σου για φέτος και αφού γράψεις για γυμναστήριο, καλύτερη διατροφή και ό, τι άλλο θέλεις να πετύχεις… άσε λίγο χώρο και για αυτά τα beauty resolutions που πρέπει να κάνεις…

Να φοράς περισσότερο κραγιόν Πολλές ακόμα το φοβούνται και θεωρούν πως δεν τους πηγαίνει. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε το αντίθετο, έχουμε τις τέλειες προτάσεις και όλα τα tips. Βάλε λοιπόν το κραγιόν στη ζωή σου το 2016.

Να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner Μην παραπονιέσαι πως είναι δύσκολο. Η Μάγδα σου έχει πει πώς να το κάνεις, χρειάζεται απλά εξάσκηση!

Να βρεις το σωστό μεικάπ Πούδρα; Υγρό; Μακράς διάρκειας ή ματ; Βρες το μεικάπ που ταιριάζει σε εσένα και μην πειραματίζεσαι πια!

Να μην ξεχνάς το ντεμακιγιάζ Το καλό ντεμακιγιάζ και ο καθαρισμός του προσώπου σου κάθε βράδυ πρέπει να σου γίνει συνήθεια. Μην το παραλείψεις ποτέ ξανά.

Να φροντίζεις τα φρύδια σου Και όχι δεν εννοούμε μόνο να τα γεμίζεις με μολύβι ή να τα τονίζεις με την Brow Drama. Εννοούμε να μην τα βγάζεις υπερβολικά και να εμπιστευθείς το σχήμα τους σε έναν ειδικό.

Χαμογέλα Όποιο και αν νομίζεις πως είναι το πρόβλημά σου μην ξεχνάς πως καμία μας δεν είναι τέλεια. Είσαι ξεχωριστή και όμορφη όπως ακριβώς είσαι και αυτό είναι από μόνο του λόγος για να χαμογελάς πλατιά κάθε μέρα!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.