Τα πανωφόρια που δεν αποχωρίζομαι τον χειμώνα

Επειδή η θερμοκρασία πέφτει όλο και περισσότερο ήρθε η ώρα να μιλήσω για τα αγαπημένα μου πανωφόρια.

Κακά τα ψέματα, τον χειμώνα το κομμάτι που παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη γκαρνταρόμπα μας είναι τα πανωφόρια, τα οποία φοράμε τις περισσότερες ώρες λόγω του κρύου. Εγώ λοιπόν δίνω ιδιαίτερη σημασία στα πανωφόρια και εδώ θα σου μιλήσω για τα αγαπημένα μου που συνδυάζω με όλα μου τα ρούχα.

  1. Ξεκινάω με την μπεζ καπαρντίνα που είναι το κατάλληλο πανωφόρι για αυτή την εποχή που δεν έχει πολύ κρύο αλλά σίγουρα δεν έχει και ζέστη. Ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί με jeans και sneakers αλλά και με πιο βραδινό outfit.
  2. To δερμάτινο jacket επίσης δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Για ΄μένα είναι το ιδανικό κομμάτι όταν θέλω να δώσω πιο rock διάθεση στο σύνολό μου ή να κάνω πιο casual ένα πιο βραδινό ρούχο ή αξεσουάρ.
  3. Αν δεν έχεις μπεζ, γκρι και μαύρο παλτό, τότε σίγουρα αυτά είναι τα ρούχα στα οποία θα πρέπει να επενδύσεις φέτος. Θα τα φοράς για μια ζωή και δε θα μετανιώσεις ακόμα και αν ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσό για κάποιο από αυτά.
  4. Δε σου κρύβω πως μετά από χρόνια που επενδύω σε διάφορα πανωφόρια, αποφάσισα κάποια στιγμή πως πρέπει να αποκτήσω και ένα σε παστέλ απόχρωση. Έτσι το ροζ μου παλτό που και φέτος είναι τάση, είναι ένα από τα αγαπημένα μου ρούχα και το φοράω πολύ συχνά.
  5. Τέλος το πιο ζεστό και ταυτόχρονα πολύ passepartout πανωφόρι, είναι οποιοδήποτε είναι φτιαγμένο από οικολογική γούνα. Απόκτησε ένα και θα με θυμηθείς!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.