Τελικά πότε πρέπει να φοράς καλσόν;

Εσύ ξέρεις ποια είναι η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα που βασανίζει πολλές γυναίκες;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερο κρύο, όμως σίγουρα έχει τόσο ώστε να μπαίνουμε όλοι στη διαδικασία να αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να φορέσουμε καλσόν ή όχι. Εσύ τι λες; Διάβασε τα παρακάτω tips για να μην κάνεις ποτέ λάθος μ’ αυτό το τόσο σημαντικό χρήσιμο αξεσουάρ.

 

  1. Κρυώνεις; Τότε ναι, πρέπει να φορέσεις καλσόν. Μην πέσεις στην παγίδα επειδή τα πόδια σου δεν είναι τόσο μαυρισμένα όσο θέλεις, και φορέσεις καλσόν όταν η θερμοκρασία δεν είναι πραγματικά χαμηλή. Το look σου θα μοιάζει out of season.
  2. Θέλεις οπωσδήποτε καλσόν στο χρώμα του δέρματος; Παρόλο που διαφωνούμε, αν επιμένεις προτείνουμε να είσαι πολύ προσεκτική στην επιλογή της απόχρωσης, έτσι ώστε να σου ταιριάζει και το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό.
  3. Το opaque, δηλαδή το σκούρο μαύρο, είναι μία πολύ καλή επιλογή για όλες σχεδόν τις ώρες της μέρας. Απόφυγέ το καλύτερα στις βραδινές σου εμφανίσεις, στις οποίες, κακά τα ψέμματα, είναι καλύτερα να μη φοράς καλσόν.
  4. Η τέλεια εναλλακτική του opaque, είναι το διαφανές μαύρο. Κολακεύει το πόδι, ταιριάζει με όλα τα στιλ και σίγουρα δε σε αφήνει να κρυώσεις.
  5. Αν θέλεις καλσόν με σχέδια, πρέπει επίσης να είσαι προσεκτική γιατί ή θα πρέπει να ξέρεις να κάνεις το τέλειο mix ‘n’ match, έτσι ώστε να ταιριάζει με τα ρούχα σου, ή θα ακολουθήσεις τον πιο ασφαλή δρόμο και θα το φορέσεις με ένα απλό, χωρίς prints και πολυχρωμίες σύνολο.
  6. Αν το look σου φοριέται με πέδιλα, μιας και έχουμε πει ότι πλέον τα πέδιλα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι, λυπόμαστε αλλά θα πρέπει να ξεχάσεις το καλσόν. Κανένα δεν είναι επιτρεπτό να συνδυαστεί με πέδιλα, μην το ξεχνάς για κανέναν λόγο. Βάψε τα νύχια των ποδιών σου και άστα να φανούν σαν να μην κρυώνεις καθόλου!

 

 

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.