Τι πρέπει να προσέξεις αν φορέσεις κρόσσια;

Τα κρόσσια είναι ένα από τα διακοσμητικά στοιχεία που ορίζουν το boho στιλ που φέτος είναι στη μόδα. Διάβασε όλα αυτά που πρέπει να προσέξεις προκειμένου να είσαι in fashion αλλά με σωστό τρόπο.

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τα κρόσσια έχουν έντονη παρουσία κάθε σεζόν. Είτε σε total looks –για τους πιο τολμηρούς- είτε σαν διακοσμητικά στοιχεία, με boho διάθεση και όχι μόνο, τα κρόσσια μπορούν να κάνουν κάθε σύνολο πιο ενδιαφέρον. Θέλεις να τα φορέσεις; Ρίξε μια ματιά σε όλα αυτά που πρέπει να έχεις κατά νού προκειμένου να δημιουργήσεις ένα σωστό σύνολο.

  1. Αν θέλεις να κρύψεις ένα σημείο του σώματός σου, τότε σίγουρα εκει δε θα τοποθετήσεις κρόσσια. Όπως όλα τα διακοσμητικά στοιχεία, έτσι και αυτά, τραβούν τα βλέμματα και προσθέτουν όγκο, οπότε ίσως θα πρέπει να τα αποφύγεις τουλάχιστον στα «προβληματικά» σημεία της σιλουέτας σου.
  2. Το less is more σε ένα σύνολο με αυτό το διακοσμητικό στοιχείο δε μπορεί να υφίσταται, παρόλα αυτά μπορείς να κρατήσεις την ισορροπία επιλέγοντας ουδέτερα χρώματα στα ρούχα και αξεσουάρ που έχουν κρόσσια. Είναι άλλωστε ικανά να κάνουν statement από μόνα τους.
  3. Αν βέβαια θέλεις να κάνεις ενδιαφέρον ένα basic κομμάτι, τότε μπορείς να υπερβάλλεις λίγο, συνδύασε για παράδειγμα ένα κλασικό τζιν με ένα τοπ με κρόσσια σε πολύ έντονο χρώμα.
  4. Κλεινουμε με ένα πολύ απλό tip που δεν πρέπει να ξεχνάς. Όποτε επιλέγεις ένα έντονο διακοσμητικό στοιχείο, όπως τα κρόσσια, πρέπει να θυμάσαι πως το μακιγιάς σου πρέπει να είναι ουδέτερο ενώ αν θέλεις οπωσδήποτε να δώσεις σε κάποιο σημείο του προσώπου σου έμφαση, φρόντισε να κρατήσεις το υπόλοιπο σε φυσικούς τόνους.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.