Το Catwalk της Chanel που πρέπει να δεις!

Αυτό το show θα μείνει στην ιστορία και θα σου εξηγήσουμε αμέσως γιατί.

Ο Karl Lagerfeld είναι ένας από τους πιο έξυπνους και ευρηματικούς ανθρώπους στη σύγχρονη μόδα. Οι συλλογές του για τη Chanel βέβαια είναι πάντα μια συγκεριμένης λογικής και αισθητικής –χωρίς αυτό να τις κάνει λιγότερο υπέροχες. Αυτό που κάνει κάθε φορά εντύπωση είναι το σκηνικό που επιλέγει για να τις παρουσιάσει. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με αυτές του οίκου Fendi, όπου επίσης κρατάει το τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

Αν λοιπόν δεν έχεις δει τι έχει σκεφτεί μέχρι στιγμής, θα σου θυμίσουμε μόνο το τεράστιο καρουζέλ που χρησιμοποίησε για τη Chanel, το Σινικό Τείχος που φρόντισε να εξασφαλίσει προκειμένου να περπατήσουν τα μοντέλα του Fendi, τη Fontana di Trevi μόλις δύο σεζόν πριν και η λίστα δε σταματάει εδώ.

Για τη χειμερινή συλλογή της Chanel όμως φέτος, ξεπέρασε τον εαυτό του. ΓΙα ακόμα μία φορά το εμβληματικό Grand Palais ήταν αυτό που φιλοξένησε το εν λόγω catwalk το οποίο φέτος μεταμορφώθηκε σε διαστημικό σταθμό. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης βέβαια είναι πως στο κέντρο της πασαρέλας υπήρχε ένας πύραυλος, σε κανονικό μέγεθος (είχε ύψος περίπου 37 μέτρα) ο οποίος σε κάποια φάση πήρε μπροστά και απογειώθηκε ελαφρώς, προς τον γυάλινο τρούλο του Grand Palais, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των προσκεκλημένων.

Η συλλογή από την άλλη, την οποία όπως καταλαβαίνεις κατάφερε να επισκιάσει το σκηνικό, ήταν εμπνευσμένη από τη Space Age των 1960s και είχε πολλά φουτουριστικά στοιχεία, πολύ αρμονικά συνδυασμένα με το κλασικό Chanel στιλ.

Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει για το μέλλον ο ταλαντούχος κύριος Lagerfeld.

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.