Το off the shoulder trend επανήλθε!

Πλέον το σέξι έχει τελείως διαφορετική λογική από ότι στο παρελθόν.

Ναι, σίγουρα τα μίνι φορέματα, τα στενά παντελόνια κλπ είναι πάντα ο πιο απλός και κλασικός τρόπος να δείξεις σέξι. Μπορείς ταυτόχρονα να είσαι classy ή και όχι, ανάλογα με το τι θα φορέσεις και πώς θα το συνδυάσεις. Υπάρχει ένα σημείο της γυναικείας σιλουέτας που είναι πραγματικά σέξι όμως, και η αποκάλυψή του δε μπορεί ποτέ να είναι trashy. Ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι και φαίνεται πως και φέτος παραμένει στο προσκήνιο. Το off-the-shoulder trend σε διαφορετική εκδοχή βέβαια, είναι και φέτος στο προσκήνιο.

Δείξε τους ώμους σου με κάθε τρόπο. Προτίμησε βέβαια να δείξεις μόνο τον έναν για να δημιουργήσεις το πιο επίκαιρο σύνολο, αλλά ακόμα και αν εμφανίσεις και τους δύο, (με off-the-shoulder tops ή ακόμα και με αμάνικα) να ξέρεις ότι θα είσαι στη μόδα. Ο λαιμός σου τονίζεται και αν προσθέσεις και λίγο highlighter στους ώμους το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Προτίμησε τις παστέλ ή γενικά τις ανοιχτές αποχρώσεις, που ταιριάζουν με τον ανοιξιάτικο καιρό, ενώ μη διστάσεις να παίξεις με περίεργους όγκους, ή διακοσμητικά στοιχεία, όπως οι girly φιόγκοι.

Αν λοιπόν έχεις από πέρυσι ρούχα που αποκαλύπτουν τους ώμους, έχουμε καλά νέα. Φόρεσέ τα και φέτος αλλά θα πρέπει να επενδύσεις και σε ένα τουλάχιστον one shoulder top για την τέλεια και πιο επίκαιρη εμφάνιση.

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.