Τζιν και Σωματότυπος!

Δεν υπάρχει γυναίκα που δε λατρεύει τα jeans γι’ αυτό και εμείς θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το ιδανικό για το σώμα σου.

Το τζιν είναι ένα από τα κομμάτια που φορούν όλες οι γυναίκες. Σίγουρα λοιπόν θα έχεις στη συλλογή σου και εσύ παραπάνω από ένα. Νιώθεις κάποιες φορές ότι δε σε κολακεύουν; Πιστεύεις ότι σε παχαίνουν; Μπορεί και να έχεις δίκιο, γι’ αυτό εμείς θα σου πούμε ποιο τζιν είναι κατάλληλο για κάθε σωματότυπο, έτσι ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για τον δικό σου.

  1. Η «κοιλίτσα» καμουφλάρεται τέλεια με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Τα mom jeans ας πούμε, που είναι και τάση, είναι μία από τις top επιλογές.
  2. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες καμπύλες, θα πρέπει να επιλέξεις ένα super skinny τζιν έτσι ώστε να αναδείξεις τις ήδη υπάρχουσες και να κάνεις το σώμα σου να φαίνεται ακόμα πιο θηλυκό.
  3. Η μεσογειακή περιφέρεια, που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες, δείχνει πολύ πιο ισορροπημένη με ένα χαμηλόμεσο τζιν. Η γραμμή καμπάνα επίσης είναι μια ακόμα ιδέα που θα σας βοηθήσει.
  4. Επιπλέον, το παντελόνι με μεγάλη καμπάνα, είναι ιδανικό και για όποια έχει μεγάλο στήθος. Το βάρος της σιλουέτας θα μοιραστεί και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ισορροπημένο.
  5. Τέλος αν θέλεις να προσθέσεις ύψος στο σώμα σου, θα πρέπει να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο, cigarette παντελόνι, όχι απαραίτητα πολύ στενό. Το αποτέλεσμα θα σε κολακεύει πολύ.

 

 

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.