Βάλε το punk και το grunge style στην ντουλάπα σου

Η punk και η grunge έχουν και φέτος την τιμητική τους και εμείς θα σου πούμε πώς να τις εντάξεις στο στιλ σου πολύ εύκολα.

Η punk και η grunge σκηνή επηρέασαν τη μόδα από τη γέννησή τους, και δε σταματούν να επανέρχονται στο προσκήνιο με διάφορους τρόπους. Έτσι και φέτος είδαμε στοιχεία τους, όπως τα καρό, ή τα τρουκς στις πασαρέλες, γεγονός που μας προετοίμασε για την επιστροφή τους. Θέλεις λοιπόν να εντάξεις και εσύ στο καθημερινό σου στιλ στοιχεία από το

grunge style και την punk; Δεν είναι τόσο δύσκολο. Διάβασε τι δεν πρέπει να αποχωριστείς.

  1. Το δερμάτινο μπουφάν: Μπορείς να φανταστείς τον Kurt Kobain ή τους Sex Pistols χωρίς τα δερμάτινα jackets τους; Όχι, γι’ αυτό αν δεν έχεις ήδη ένα στη συλλογή σου, πρέπει να το αποκτήσεις γιατί θα το φοράς για μια ζωή.
  2. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες: Τρουκς και άλλα αιχμηρά στοιχεία, θα διακοσμήσουν το ντύσιμό σου και θα σε κάνουν μια σύγχρονη glam punk queen.
  3. Το tie-dye: Η τεχνική που χρησιμοποιείται στη βαφή των υφασμάτων και τα κάνει να μοιάζουν ξεβαμμένα σε κάποια σημεία, μπορεί να μην είναι η αγαπημένη σου, όμως φέτος είναι τάση οπότε ίσως θα πρέπει να της δώσεις μια ευκαιρία.
  4. Τα καρό: Το μοτίβο που θυμίζει τη grunge σκηνή, στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, συνδυασμένο με lace up μποτάκια και denim για παράδειγμα, είναι το στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει φέτος από το ντύσιμό σου.
  5. Το μαύρο στα μάτια: Όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις αναφορές από τα πιο «ασυμβίβαστα» κινήματα της μουσικής σκηνής, το μαύρο είναι το πλέον απαραίτητο καλλυντικό για το νεσεσέρ σου και το smoky look προαπαιτούμενο!
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.