Μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριες: Tricks για ολόισιο eyeliner

Είναι τόσο εύκολο που θα γελάσεις!

Το eyeliner είναι ευχή και κατάρα για πολλές από εμάς και ιδιαίτερα αν είσαι αρχάρια στο μακιγιάζ. Η τέλεια, ολόισια γραμμή όταν ξεκινάς να κάνει το μακιγιάζ σου φαντάζει απλά ακατόρθωτη αλλά υπάρχουν κόλπα! Υπάρχουν tricks που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο cat eye look με την πρώτη και ένα από αυτά έχουμε εδώ σήμερα!

 

1

Ποιο είναι το μυστικό; Το σελοτέιπ! Ναι, ναι, αυτό που έχεις στο γραφείο σου ή σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού! Το σεοτέιπ μπορεί να λειτουργήσει σαν χάρακας! Να δες…

 

2

Αν βάλεις μόλις ένα μικρό κομματάκι στο μάτι σου, γυρισμένο έτσι ώστε να ακολουθεί τη νοητή γραμμή που περνά από την άκρη του κάτω βλεφάρου σου και προς τα επάνω, η ζωή σου και το eyeliner σου θα γίνουν πανεύκολα.

 

3

Αφού το κολλήσεις, ακολούθησε τη γραμμή του σελοτέιπ με την μύτη του eyeliner σου ξεκινώντας σύριζα από τις βλεφαρίδες σου.

 

4

Για έντονο αποτέλεσμα, τράβα την γραμμή λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία προσεκτικά αλλά μην κάνεις υπερβολές… αρχή είναι!!

 

5

Αφού τελειώσεις, περίμενε ένα λεπτό για να σιγουρευτείς πως το eyeliner σου έχει στεγνώσει εντελώς (βάλε μάσκαρα όσο περιμένεις) και βγάλε το σελοτέιπ τραβώντας προσεκτικά.

 

6

Θα σε ξετρελάνει το πόσο εύκολο είναι και το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τις σκιές σου!

 

7

Τώρα… αν έγινε κάποιο λάθος… δεν πειράζει! Ποτέ δεν πειράζουν τα λάθη, κυρίως γιατί υπάρχει το Μaster Fixer που μπορεί να διορθώσει τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να ξεβαφτείς. Αν είσαι αρχάρια, τότε ΠΡΕΠΕΙ ν το βάλεις στο νεσεσέρ σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.