Εύκολο τρικ για να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner!

Είναι ιδιοφυες και θα κάνει τη ζωή σου ΤΟΣΟ ευκολότερη!

Εκτός και αν είσαι η Μάγδα Αναστασοπούλου (επίσημη makeup artist της ΜΝΥ) ή ένα από τα κορίτσια της που μπορούν να κάνουν τα τέλεια cat eyes στο πίσω κάθισμα ενός ταξί που περνά από χωματόδρομο, τότε το eyeliner μπορεί να σε δυσκολεύει λίγο ή και πολύ! Η τέλεια γραμμή θέλει πολλή προπόνηση και αρκετά λίτρα ξεβαφτικού μέχρι να τελειοποιηθεί και μέχρι να βρεις εσύ τι σε βολεύει. Όλα αυτά είναι γνωστά και σαν πραγματικό Maybelline girl έχεις προπονηθεί πολύ! Είμαστε εδώ όμως για να σου κάνουμε τη ζωή ακόμα πιο εύκολη! Έχουμε το τέλειο τιπ για να κάνεις πανεύκολα την πιο ίσια, sexy, γατίσια γραμμή eyeliner ever! Είσαι έτοιμη;

 

1

Μην παιδεύεσαι προσπαθώντας να κάνεις μονομιάς τη γραμμή... κάνε το περίγραμμά της! Όπως βλέπεις στην φωτογραφία παραπάνω, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις το περίγραμμα της γραμμής σου στην αρχή...

 

2

...και μετά να το γεμίσεις! Έτσι θα μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του πάχους που ξέρουμε πόσο σε βασανίζει και θα μπορείς να κάνεις πραγματικά τα τέλεια cat eyes!

 

3

To μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να ΜΗΝ τραβάς το μάτι σου όσο κάνεις το περίγραμμα γιατί θα αλλοιώσεις το σχήμα των ματιών σου και δεν θα έχεις τη γραμμή που ταιριάζει σε εσένα. Με ποιο eyeliner θα τα κάνεις όλα αυτά; Με όποιο ΜΝΥ eyeliner θέλεις φυσικά αλλά εμείς προτείνουμε το απόλυτο!

 

4

Το Hyper Precise All Day Eyeliner με την μαλακή και εύχρηστη μύτη και την super black φόρμουλα που φαίνεται και... από το διάστημα! Make it happen girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.