Δες πως θα τονίσεις τα μάτια σου με το Master Sculpt

Είναι το προϊόν που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα!

Το Master Sculpt ήρθε στη ζωή μας για να κάνει το contouring παιχνίδι και να μας λύσει τα χέρια. Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, βρίσκε συνεχώς νέους τρόπους για να το χρησιμοποιήσουμε και εδώ σου δείχνουμε πως θα το εκμεταλλευτείς για να τονίσεις τα μάτια σου. Ναι, τα μάτια σου!

 

 1. drupalicon_3253

  Το Master Sculpt

  Το Master Sculpt

  Το νέο Master Sculpt αποτελείται από 2 μέρη ένα σκούρο και ένα λευκό. Η σκούρα απόχρωση είναι η «σκιά» σου ενώ το λευκό είναι το «φως» και θα τα χρησιμοποιήσεις για να σμιλέψεις τα μάτια σου!

 2. drupalicon_3254

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Με ένα πινέλο, πάρε λίγη από τη σκούρα πλευρά του Master Sculpt και πέρνα το προϊόν γύρω από το καπάκι του ματιού σου. Στόχος είναι να αφήσεις το καπάκι σου άβαφο για τώρα οπότε κινήσου περιμετρικά, κάτω από το κόκαλο.

 3. drupalicon_3255

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πέρνα όσο προϊόν έχει μείνει επάνω στο πινέλο σου κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου όπως στη φωτογραφία. Πρόσεχε! Μην φτάσεις το χρώμα ως την εσωτερική γωνία, ξεκίνα από τη μέση και προς τα έξω. Με αυτό τον τρόπο τα μάτια σου θα δείχνουν μεγαλύτερα.

 4. drupalicon_3256

  Το φως!

  Το φως!

  Με ένα μικρό πινέλο πάρε λίγο από το λευκό του Master Sculpt. Αυτό θα είναι το φως στα μάτια σου…

 5. drupalicon_3257

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πέρνα το πινέλο από τα σημεία που άφησες άβαφα δηλαδή από το καπάκι του ματιού σου. Κάνε απαλές κινήσεις και μην τρίβεις!

 6. drupalicon_3258

  Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα όσο έχει περισσέψει στο πινέλο σου και από το τόξο του φρυδιού σου όπως στη φωτογραφία. Έτσι θα τονίσεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.

 7. drupalicon_3259

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Τα μάτια σου είναι διακριτικά τονισμένα και τέλεια για όλες τις ώρες της ημέρας!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.