Πώς κάνω contouring με το Instant Age Rewind Concealer

Είναι το πιο εύκολο και διακριτικό contouring που θα κάνεις ποτέ!Το contouring πλέον σου έχει γίνει δεύτερη φύση! Μετά από δεκάδες πραγματικά tutorials, έχεις καταφέρει να… πάρεις master στην τέχνη της φωτοσκίασης και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όσο όμως ο καιρός ανοίγει και το μακιγιάζ σου γίνεται ολοένα και πιο διακριτικό, ίσως ήρθε η ώρα να εξελίξεις την τεχνική σου και να δοκιμάσεις κάτι λίγο πιο light! Είπαμε λοιπόν να σε βοηθήσουμε και να σου δείξουμε τον πιο εύκολο και παράλληλα διακριτικό τρόπο για να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπό σου… Με το Instant Age Rewind Concealer σου! Το μόνο που θα χριεαστείς έιναι μία απόχρωση δύο τόνους πιο σκούρα από το χρώμα του δέρματός σου και το κανονικό Instant Age Rewind Concealer σου! Δες παρακάτω πως θα το κάνεις και μας ευχαριστείς άλλη φορά.

 1. 1_174

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε το σκούρο Instant Age Rewind σου και τράβα μία γραμμή ακριβώς κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών σου.

 2. 2_153

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Κάνε πολύ καλό blending με το μαλακό σφουγγαράκι κάνοντας κινήσεις προς τα κάτω και με φορά προς το κέντρο του προσώπου σου.

 3. 3_131

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Τώρα πάρε το κανονικό χρώμα Instant Age Rewind που χρησιμοποιείς, εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους σου και μην ξεχάσεις να φορέσεις λίγο ρουζ! Αυτό ήταν όλο! Πες πόσο εύκολο! Πες!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.