Πώς να κάνω το στήθος μου να φαίνεται μεγαλύτερο;

Τόσο εύκολα που δεν θα το πιστεύεις…

Κάποια κορίτσια είναι προικισμένα με πλούσιο ντεκολτέ. Κάποια άλλα ωστόσο δεν έχουν αυτό το… χάρισμα. Στη Maybelline πιστεύουμε πως είμαστε όλες υπέροχες σε κάθε μέγεθος και με κάθε μέγεθος αλλά πιστεύουμε και πως το μακιγιάζ υπάρχει για να εξυπηρετεί όλα τα θέλω μας. Αν λοιπόν αυτό που θες είναι πιο πλούσιο ντεκολτέ είμαστε εδώ για να σου το χαρίσουμε… ή έστω το εφέ του. Τα μαγικά χέρια της Μάγδας Αναστασοπούλου, επίσημης makeup artist της Maybelline New York και το ολοκαίνουργιο Master Sculpt λοιπόν, μπορούν να κάνουν το ντεκολτέ σου να φαίνεται πλούσιο και sexy με 2 κινήσεις. Για δες…

 

 

 1. drupalicon_3218

  Το Master Sculpt

  Το Master Sculpt

  Το νέο Master Sculpt αποτελείται από 2 μέρη ένα σκούρο και ένα λευκό. Η σκούρα απόχρωση είναι η «σκιά» σου ενώ το λευκό είναι το «φως» και θα τα χρησιμοποιήσεις για να σμιλέψεις το ντεκολτέ σου.

 2. drupalicon_3219

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από τη σκούρα απόχρωση του Master Sculpt και πέρνα τη με μια ανάλαφρη κυκλική κίνηση στο ντεκολτέ σου ξεκινώντας από το ύψος της μασχάλης σου….

 3. drupalicon_3220

  Συνέχισε

  Συνέχισε

  …και φτάνοντας ανάμεσα στο στήθος σου. Κάνε το ίδιο και για την άλλη πλευρά.

 4. drupalicon_3221

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από τη λευκή πλευρά του Master Sculpt και πέρνα το με μια ελαφριά κάθετη κίνηση από το κέντρο του στήθους σου σβήνοντας απαλά δεξιά και ασριστερά πάνω από τα σκούρα σημεία που δημιούργησες.

 5. drupalicon_3222

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πάρε λίγη ακόμα ποσότητα από το Highlighter του Master Sculpt και πέρνα την από το λαιμό σου για να τονίσεις το σχήμα του.

 6. drupalicon_3223

  Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Και τελείωσε τονίζοντας τα κόκαλα του ντεκολτέ σου περνώντας όσο έχει περισσέψει στο πινέλο σου ακριβώς κάτω από το κόκαλο όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

 7. drupalicon_3224

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το ντεκολτέ σου είναι σαφώς τονισμένο και μοιάζει πολύ πιο πλούσιο. Τέλειο;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.