Ένα highlighter trick κατευθείαν από την πασαρέλα!

…αλλά η Μάγδα το έχει αποκαλύψει χρόνια τώρα!

Οι πασαρέλες στη Νέα Υόρκη βρίσκονται σε εξέλιξη και προσωπικά έχω τρελαθεί! Όλα τα να trends παρελαύνουν καθημερινά και δεν προλαβαίνουμε (όλες μας) να κρατήσουμε σημειώσεις. Ιδιαίτερη όμως έμφαση έχει δοθεί σε ένα τρικ που χρησιμοποίησε ο master Thomas de Kluyver στην πασαρέλα του Jason Wu…

 

To μυστικό του ήταν ότι πέρασε στα ζυγωματικά των μοντέλων λίγο διάφανο Baby Lips πριν περάσει το Chrome Metallic Highlighter στην απόχρωση Molten Rose Gold από πάνω. Το αποτέλεσμα ήταν απλά εκτυφλωτικό και έκλεψε την παράσταση και αν θυμάσαι, το έχουμε ήδη πει!

 

baby lips

Δεν υπάρχει καλύτερη βάση για το highlighter σου από το Baby Lips και… ναι, τολμώ να πως, μερικές φορές ίσως να μην υπάρχει καλύτερο highlighter από το Baby liPS. Όχι, αλήθεια, αν έχεις μόνο ένα Baby Lips στην τσάντα σου είναι τέλειο.

 

_53A4405

Γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Εντάξει, για να καυχηθώ για το πόσο μπροστά είμαστε εδώ στο Μ+ και να σου θυμίσω αυτό το τρικ που μπορεί να είχες ξεχάσει. Επίσης ήθελα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου για το fashion week! Don’t judge me!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.