Πώς θα διαλέξω τη σωστή απόχρωση highlighter;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Το πόσο χαίρομαι που έχουμε ξεπεράσει πλέον τις basic «Πως θα φορέσω highlighter» ερωτήσεις και ασχολούμαστε με τις πιο extra, δεν φαντάζεσαι!  Σήμερα λοιπόν,  θα ασχοληθούμε με την απόχρωση του highlighter και χαίρομαι πολύ που μου έκανες αυτή την ερώτηση! 

 

Πως θα διαλέξεις λοιπόν το σωστό χρώμα για τις λάμψεις σου; Μα φυσικά όπως θα διάλεγες οποιαδήποτε απόχρωση για το μακιγιάζ σου, με βάση τον τόνο που έχει Η επιδερμίδα σου. Αν το δέρμα σου είναι ψυχρό τότε μπορείς να φορέσεις ένα ψυχρό highlighter όπως το Master Holographic.

 

Αντίστοιχα, αν η επιδερμίδα σου είναι πιο θερμή μπορείς να φορέσεις το Master Chrome  στην απόχρωση Molten Gold. Ο λόγος για τον οποίο διαλέγεις προϊόν σύμφωνα με την απόχρωση της επιδερμίδας που έχεις δεν είναι γιατί είπε το ένα είτε το άλλο θα έδειχνε άσχημο επάνω στο δέρμα σου,  μη μπερδεύεσαι!

 

Κάνουμε έναν τόσο extra διαχωρισμό γιατί η σωστή απόχρωση highlighter μπορεί να απογειώσει το τελικό σου αποτέλεσμα. Όπως πάντα, τοποθέτηση τις λάμψεις στα σημεία που φυσικά θα αντανακλούσαν το φως και ξεκινάς  βάζοντας λίγο προϊόν και προσθέτοντας αφού κοιταχτείς μερικές φορές στον καθρέφτη.

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.