5 μοναδικές χρήσεις του Instant Age Rewind concealer!

Έχει τόσες πολλές χρήσεις!

Από τη στιγμή που έφτασε στα καταστήματα και στα χέρια των Maybelline Girls, το Instant Age Rewind έγινε legendary! Είναι το best selling concealer εκεί έξω και όχι άδικα. Καλύπτει ενώ παράλληλα φροντίζει, χαρίζει λάμψη, φυσικό χρώμα και… έχει πολλαπλές χρήσεις. Είμαστε βέβαιες πως κάποιες από αυτές δεν τις ξέρεις γι᾽αυτό θα σου τις πούμε παρακάτω (κλείνουμε το μάτι πονηρά)…

 

1

 

#1 Μπορεί να γίνει βάση για τη σκιά σου! Ναι, περνώντας το και από το πάνω βλέφαρο, δημιουργείς έναν τέλειο «καμβά» για όλα σου τα eye looks!

 

#2 Μπορεί να διορθώσει το κραγιόν σου. Αν πάρεις λίγη ποσότητα με ένα μικρό πινέλο, μπορείς να διορθώσεις τα λάθη γύρω από τα χείλη σου χωρίς να μουτζουρωθείς!

 

#3 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για ελαφρύ contouring. Χρησιμοποιώντας μία σκούρα και μία ανοιχτή απόχρωση Instant Age Rewind μπορείς να σμιλέψεις πολύ φυσικά το πρόσωπό σου!

 

#4 Μπορεί να γίνει βάση για το κραγιόν σου. Όπως στα μάτια, έτσι και στα χείλη, το Instant Age Rewind μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια βάση για το κραγιόν σου.

 

#5 Πασπαρτού! Το μικροσκοπικό του σφουγγαράκι μπορεί να φτάσει σε σημεία δύσκολα όπως τα πλαϊνά της μύτης σου και τη γραμμή των μαλλιών σου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.