Επιτέλους η GigiXMaybelline Jet Setter Palette είναι εδώ!

Σήμερα η Μάγδα δεν απαντά… κάνει ανακοινώσεις!

Σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη και ιδιαίτερη Δευτέρα γι᾽αυτό δεν θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας! Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα πιο χαρούμενα νέα EVER! Είναι εδώ! Το πρώτο προϊόν από την συλλογή GigiXMaybelline είναι εδώ! 

 

1

H multitasking παλέτα Jet Setter Palette είναι η παλέτα που θα σε κάνει να παραμιλάς όπως έχει κάνει και εμένα εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κανέναν! 

 

2

Μέσα σε αυτή την limited edition παλέτα θα βρεις όλα τα απαραίτητα… «όπλα» για να είσαι έτοιμη για κάθε selfie on the go!Είναι –ας μου επιτραπεί- το ΑΠΟΛΥΤΟ multitasking προϊόν! Γιατί; Θα σου πω…

 

3

Η Jet Setter Palette περιλαμβάνει 12 προϊόντα κλεισμένα στην πιο chic συσκευασία. Μιλάμε για 2 κονσίλερ, 2 lip balm, 4 σκιές, 1 ρουζ, 1 ματ μπρόνζερ, 1 highlighter και μία mini μάσκαρα! Πάρε 2 λεπτά να το επεξεργαστείς…

 

4

Συνειδητοποιείς για τι πράγμα μιλάμε; Τα έχει όλα! Όπως άλλωστε δήλωσε η Gigi: «Το πιο συναρπαστικό πράγμα στην δημιουργία αυτής της παλέτας ήταν το να δημιουργήσω κάτι που δεν έβρισκα με τίποτα. Μία παλέτα ή ένα kit με όλα τα αγαπημένα μου χρώματα και όλα όσα χρειάζομαι σε ένα σημείο». 

 

5

Αυτό ακριβώς έκανε η Gigi kαι δημιούργησε την παλέτα που έγινε sold out με το λανσάρισμά της στην Αγγλία σε λίγα μόλις λεπτά! 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.