Γιατί χρειάζεσαι ένα setting spray στο νεσεσέρ σου;

Διάβασε και θα καταλάβεις…

Τα νεσεσέρ μας αυτές τις ημέρς είναι ασφυκτικά γεμάτα! Έχουν μέσα όλα τα χρώματα κραγιόν που μπορείς να διανοηθείς, παραπάνω από μία παλέτες, μάσκαρα, ρουζ, μολύβια, μεικάπ και κονσίλερ… Καταλαβαίνεις. 

 

Και το δικό σου έτσι είναι και το θαυμάζεις έτσι πλήρες και γεμάτο… πλήρες; Δεν είναι πλήρες αγαπημένο μας Maybelline Girl, όχι αν δεν έχει μέσα του ένα setting spray! Τι εστί setting spray; Θα σου εξηγήσουμε!

 

1

Setting Sprays είναι εκείνα τα spay που ψεκάζεις στο τέλος του μακιγιάζ για να το σταθεροποιήσεις. Δεν απορείς πως γίνεται η Gigi μας για παράδειγμα, να δείχνει τέλεια ακόμα και βγαίνοντας από τα club; Δεν έχει μαζί της το glam squad της αλλά έχει ψεκαστεί με το Dream Satin Mist της. 

 

2

Είναι το νέο mist από την ΜΝΥ που ήρθε για να κάνει το μακιγιάζ σου πιο σταθερό και σατινέ από ποτέ και έχουμε 5 λόγους γιατί οφείλεις στον εαυτό σου να το αποκτήσεις! Μην γκρινιάζεις! Αξίζει ένα βήμα παραπάνω στην προετοιμασία σου, παίρνει μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Έχουμε και λέμε:

 

3

#1 Σταθερό αποτέλεσμα. Μην αφήσεις τον κόπο σου στο έλεος της ζέστης της υγρασίας, της βροχής ή και της φθοράς της ώρας που περνά. Το Dream Satin Mist «κλειδώνει» το μακιγιάζ και όλη σου την τέχνη.

 

#2 Σατινέ εφέ. Το Dream Satin Mist εγγυάται ότι θα δείχνεις φρέσκια,δ ροσερή και περιποιημένη όλη μέρα, όλη νύχτα… ΟΛΗ τη νύχτα!

 

#3 Ενυδάτωση. Το Dream Satin Mist κρατά το δέρμα σου ενυδατωμένο και σφρηγηλό ακόμα και αν πιείς παραπάνω σφηνάκια από ότι πρέπει. Εχμ, hello! Τα σφηνάκια αφυδατώνουν το δέρμα!

 

#4 Pro level. Δεν μπορείς να λέγεσαι Maybelline girl και beauty addict αν δεν έχεις το νούμερο ένα εργαλείο στο νεσεσέρ σου.

 

#5 Θα εθιστείς. Με το πρώτο κιόλας φσσσσσσστ θα εθιστείς και δεν θα θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου. Guaranteed!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.